De ultieme beauty avond thuis met de FOREO UFO 2

Misschien heb je al wel eens van FOREO gehoord, het Zweedse merk staat bekend om zijn vooruitstrevende beauty en wellness oplossingen. Één van de nieuwste uitvindingen is de UFO 2 en die mocht ik proberen! Met de FOREO UFO 2 creëer jij de ultieme beauty avond thuis. Je shopt bij FOREO van 20 november tot en met 4 december de Black Friday en Cyber week deals.

Over FOREO

FOREO is een Zweeds bedrijf dat is opgericht in 2013. Inmiddels is het bedrijf zo succesvol dat het meer dan 3000 werknemers heeft, wereldwijd bekend is en meer dan 20 miljoen (!) producten verstuurd heeft. FOREO producten hebben onder andere al de Cosmopolitan Beauty Award, Elle Beauty Award en de IF design award gewonnen.

FOREO vindt zichzelf anders dan andere merken in de wellness en beauty industrie. “Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij behoren tot onze eigen categorie.” En ik moet toegeven, dat is wel waar. De producten zijn anders, herkenbaar en innovatief. Zo hebben ze reinigingsborstels voor het gezicht, elektrische tandenborstels, innovatieve oplossingen voor acne en dus onlangs de slimme maskerbehandeling: UFO uitgebracht.

Als je op het internet en op de site van FOREO zelf de reviews leest, dan wil je de producten gewoon gaan proberen. En lucky you: van 20 november tot en met 4 december shop je de producten van FOREO nu met kortingen tot 35%.

De FOREO UFO 2; om je home spa af te maken

De UFO 2 een tool die het aanbrengen van gezichtsmaskers voor altijd verandert. Het is een smart-tool, die verschillende technieken combineert om in 90 seconden een volledige, persoonlijke gezichtsbehandeling te geven. 20 Minuten met een masker opzitten, waar niemand tijd voor heeft, is dus volledig verleden tijd.

De UFO 2 maakt gebruik van 5 hyper-geavanceerde technologieën voor een professionele behandeling én de beste resultaten, gewoon, bij jou thuis. Deze technologieën zijn: T-Sonic Pulsaties, Cryotherapie (Verkoeling tot 5 graden), Thermotherapie (Verwarming tot 45 graden) en LED-lichttherapie.

Zodra je de app opent en het masker scant, herkent de UFO het masker en wordt er een programma geactiveerd om de werking en het resultaat van de verschillende maskers te kunnen versterken. Er zijn 13 verschillende maskers, allemaal geformuleerd in Korea, geschikt voor alle huidtypes, dermatologisch getest, cruelty free en de meeste maskers zijn vegan.

De werking van de verschillende kleuren LED-lichtterapie:

 • Paarse LED: minder fijne lijntjes
 • Witte LED: stevigere huid, minder zwelling
 • Groene LED: licht dofheid op, maak de klank eenduidig.
 • Oranje LED: revitaliseren van de huid voor een natuurlijke gloed
 • Blauwe LED: verminderen het verschijnen van onvolkomenheden
 • Cyaan-LED: kalmeert en verlicht gestreste huid
 • Gele LED: vermindering van de roodheid, kalmerend effect
 • Rode LED: om de generatie van collageen te bevorderen
Het apparaatje is voor iedereen, met ieder type huid. Dankzij de app, de technologieën en de ruime keus aan maskers, weet je zeker dat je een behandeling hebt die aansluit bij jouw huidtype. Het apparaat belooft de volgende effecten:
 • De huid voeden, hydrateren en revitaliseren
 • Bestrijden van onzuiverheden en de zichtbaarheid van poriën verminderen
 • Zorgen voor een heldere teint
 • De huid kalmeren
 • De productie van elastieke en collageen stimuleren

Hoe gebruik je de UFO 2?

UFO wordt altijd gebruikt in combinatie met de FOREO For You app. Het is dus belangrijk om deze app te downloaden in de App store of Playstore. Vervolgens registreer je jouw apparaat en volg je de aanwijzingen.

Stappenplan gezichtsbehandeling met de FOREO UFO 2:

 1. Zorg dat je gezicht goed schoon is
 2. Open de FOREO For you app en scan het masker dat je gaat gebruiken. De app en de UFO 2 weten dan precies welke behandeling hierbij hoort.  Ieder masker heeft een eigen voorgeprogrammeerde behandeling die automatisch wordt gestart in de app en ervoor zorgt dat de werking van het masker naar jouw keuze optimaal is.
 3. Bevestig het masker en start de treatment!
 4. Beweeg het UFO-apparaat in ronddraaiende bewegingen over je gezicht en hals. De UFO wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de behandeling is voltooid.
 5. Klaar? Dan haal je het UFO masker eruit, gooi je hem weg en spoel je het apparaat af.

Waar te koop?

De producten zijn te koop bij de Bijenkorf in Rotterdam, Eindhoven en Den Haag en online via De Bijenkorf, Bol.com en Foreo.com. Je shopt nu voor gelimiteerde tijd met kortingen tot wel 35% op de FOREO website, bij De Bijenkorf zijn er tijdelijke speciale aanbiedingen.

Mijn review van de UFO2

Mijn levensquote is “me-time is the best time” en dit apparaat heeft dat even bevestigd. Het is zo ontspannen, lekker, snel en makkelijk. Mijn huid voelt heerlijk na het gebruik van de maskertjes en wat ik vooral fijn vind is dat ik niks meer van mijn gezicht hoef te wassen na 10 minuten. Want hoe ontspannen is het nu als je een film kijkt, een maskertje opdoet en je vervolgens de film na 10 minuten op pauze moet zetten omdat je je gezicht moet wassen? Mij teveel moeite. Ik ben echt fan en heb mijn corona-proof meiden avond met maskertjes al ingepland.

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *