Damloop By Night

Hardlopen was (en is) niet echt mijn ding. Toch stond de Damloop by Night al een tijdje op mijn bucket list. Gisteravond heb ik na 3 maanden trainen de Dam tot Dam van mijn lijstje af kunnen vinken. Benieuwd wat ik er van vond?

img_5608

Vandaag is de 16km voor de die-hard hardlopers, gisteravond was de Damloop by Night, deze was 5 engelse mijl = iets meer dan 8km. Drie maanden geleden ben ik begonnen met trainen, samen met mijn steun en toeverlaat Evy van de app hardlopen met Evy begon ik aan mijn avontuur. En mijn echte steun en toeverlaat natuurlijk, mijn moeder, die samen met mij gister gelopen heeft.

img_6266

De damloop by night is niet alleen qua afstand anders dan de echte dam tot dam, de hele sfeer is ook anders. Zo loopt iedereen in hetzelfde neonkleurige Asics shirt en is het hele parcours feestelijk verlicht.

img_5618

Zoals ik al eerder zei is hardlopen zelfs na al het trainen en zelfs na de damloop niet mijn ding, toch ben ik wel enorm blij en trots dat ik het gedaan heb. Ik heb nog nooit zo hard gelopen, maar de adrenaline en alle mensen langs het parcours helpen je er echt doorheen! Dus mocht je ook nog zoiets op je bucket list hebben staan, just do it!

 

Heb jij wel eens de damloop gerend?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *