Milky Dress – Zwart Magnetisch Masker

Op het beautyevent van UPR, maakte ik kennis met Milky Dress: een masker dat je doormiddel van een magneet van je gezicht kunt halen. Ik kreeg het masker mee om hem te testen. Benieuwd?

Over Milky Dress

Milky Dress is een Koreaans beauty merk dat zich vroeger volledig richtte op whitening producten en nee geen producten om je tanden te bleken, maar producten om de huid lichter te maken. Om ook in Europa en Amerika meer bekendheid te krijgen, besloten ze hun assortiment uit te breiden met producten die de huid niet bleker maken, maar juist verhelderen en laten stralen.  Zo blijf je die zongebruinde huid behouden, maar krijgt het die frisse, gezonde glow die je laat stralen.

Het bekendste product op de Westerse markt is het Black Luster Mask, een gezichtsmasker dat je met een magneet van je huid verwijdert. Met maar liefst 24 mineralen uit de Dode Zee werkt het reinigend, hydraterend en verzorgend.

Black Luster Mask

Het Black Luster Mask van Milky Dress is een magnetisch gezichtsmasker met zwarte modder uit de Dode Zee. Je brengt het masker met een spatel aan, laat de mineralen hun werk doen en haalt het masker (na 3-5 minuten) er met een magneet weer af. De magneet trekt het masker met al het vuil en onzuiverheden voorzichtig van de huid (zonder de huid aan te raken!), terwijl het tegelijkertijd verzacht en verfrist. Nadat je het masker eraf gehaald hebt, blijft er een soort olie op de huid achter, die je nog even in moet masseren. Eindresultaat: enorm zachte huid.

Het masker bevat maar liefst 24 minerale ingrediënten uit de Dode Zee, waarvan er 12 zelfs nergens anders ter wereld in zee te vinden zijn. De dode zee mineralen  helpen de huid om vocht vast te houden en aan te trekken. Vochtophopingen in de huid worden vermindert, en de vochtbalans van de huid wordt weer herstelt. Het regeneratievermogen van deze mineralen helpt bij het stimuleren van de genezingsprocessen van de huid. Denk aan het verbeteren en verminderen van huidbeschadigingen die ontstaan door huidproblemen als acne. Ook zit er jojoba olie in het masker wat sterke verzachtende eigenschappen heeft. De phytosterolen in jojoba geven deze olie kalmerende eigenschappen, waardoor het masker kan bijdragen bij het reduceren van acne. Het product is vrij van parabenen, propylene glycol, dye, talc, triclosan, peg, alcohol, formaldehyde-releasers, sodium lauryl sulfate, tea, coal tar, sulfates en formaldehyde.

Het masker is in Nederland te kopen dankzij Esthetic Health en kun je bestellen voor €75,00. Dit is best een investering, maar als je het masker eenmaal geprobeerd hebt, dan denk je daar wel anders over! Bij het masker krijg je zowel de magneet als de spatel geleverd. Vergeet niet een tissue om de magneet heen te doen, dan hoef je de magneet niet steeds schoon te maken, maar gooi je gewoon de tissue weg.

Mijn ervaring

Op het event van UPR mocht ik het masker al even op mijn hand proberen en tot mijn stomme verbazing trek je inderdaad zo het masker  van je huid af met de magneet. Het is totaal niet pijnlijk en de olie die achterblijft op je huid voelt heerlijk. Daarnaast vind ik het heel fijn dat het masker niet hard wordt op je gezicht en je het niet ontzettend lang hoeft laten zitten. Dankzij de magneet en het niet nodig hebben van water, kun je dit masker dan ook bijvoorbeeld perfect even op doen als je een film of serie kijkt. Ook merk ik na veel maskers weinig verschil, terwijl dat bij dit masker wel het geval is. De olielaag hydrateert meteen je huid en zorgde ervoor dat zelfs mijn droge/gevoelige huid zacht aanvoelde.

Het was lastig vast te leggen hoe de magneet het masker van je gezicht afhaalt op een foto, dus als je wat meer van het masker wilt zien, dan raad ik je aan deze video even te kijken!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *