Personalized Coconut Bowls

Ik was al een tijdje opzoek naar mooie coconut bowls, omdat ik gek ben op het maken van smoothiebowls. En het oog wil natuurlijk ook wat. Toen ik op Instagram naar tips vroeg waar je coconut bowls kunt kopen, kreeg ik alleen “Bali” terug. Inmiddels heb ik een super leuke Nederlandse shop gevonden, die nog personalized bowls maakt ook! Met de code “Nikki10” krijg je 10% korting op alle producten.

Over Let’s Plant Ahead

De missie van Let’s Plant Ahead is om een Eco-Positieve toekomst te creëren, voor iedereen. “Via onze producten en workshops willen we je inspireren om plantaardig en zero-waste te leven. Onze producten zijn 100% plantaardig, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geproduceerd op een ethische manier – wat voor ons de enige juiste manier is.”

Ze verkopen andere andere bowls in alle soorten & maten, ook met de keus om ze te customizen, een e-book, bamboo rietjes, lepels en chopsticks. Ook kun je een leuke sushi bowl & styling workshop volgen. Dit ga ik samen met mijn moeder doen binnenkort, dus hiervan houd ik je ook op de hoogte!

 

Mijn bowls

De prijzen van de bowls variëren van €10,90 tot €19,90 per bowl, als je voor een set van 2 of 4 bowls gaat, kan dit goedkoper worden. Een nette prijs in vergelijking met de prijzen die ik verder online tegen ben gekomen.

Ik ging voor de 500 ML Custom Raw bowls. Het leuke vond ik dat de eigenaresse van de shop meteen met het idee kwam om de namen in hetzelfde lettertype te doen als mijn logo. Mocht je dus speciale wensen hebben, mail vooral, want er is veel mogelijk!  Daarnaast kregen we er houten rietjes en lepeltjes bij. Enorm leuk, want ook die had ik nog niet van een natuurlijk vriendelijk materiaal.

Met de code “Nikki10” krijg je dus 10% op de bowls, accessoires, op het e-book en ook op de cursus. Super leuk als gepersonaliseerd cadeautje en je hoeft je dankzij de milieuvriendelijke materialen nergens schuldig over te voelen. Smoothiebowls maken wordt ineens een stuk leuker!

 

Over mijn smoothiebowls

Ik maak mijn smoothiebowls meestal met bevroren zomerfruit van de Albert Heijn, amandelmelk en een schepje whey. Daarna gebruik ik chia zaadjes en gepofte spelt (van de Albert Heijn) voor de topping.

 

Heb jij nog leuke smoothiebowl tips?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *