PURE – Zero Sugar Wine

Guilt-free van een wijntje genieten volgend weekend? Dat kan met PURE Zero Sugar wine. Dit is `s werelds eerste wijn zonder onnodige rest-suiker. Verkrijgbaar in 4 varianten: rood, wit, sparkling wit en sparkling rose. Ik heb een leuke kortingscode om deze wijn eens te proberen. Met de code “ PURENIKKINONSTOP” krijg je de 6e fles gratis!

Over PURE Zero sugar wine

PURE Zero Sugar wine is `s werelds eerste wijn zonder onnodige rest-suiker. De wijn is verkrijgbaar in 4 varianten: rood, wit, sparkling wit en sparkling rose. Op de wijnen vind je een label met de voedingswaardes, iets wat uniek is in de wijn wereld. Alle wijnen bevatten:
0% suiker,
0% koolhydraten,
50% minder calorieen
10.5% alcohol,
en daarnaast zijn ze ook 100% geschikt voor vegans!

De wijnen van PURE zijn ontstaan uit een visie om een nieuwe wijncategorie te creëren om aan de behoeften van vandaag te voldoen. Door unieke en traditionele technieken te mengen in het wijnfermentatieproces, kunnen ze alle natuurlijke suikers omzetten in alcohol. De wijnen worden gemaakt in een wijnregio in Italië.

Bij PURE zijn ze trots op wat er niet in hun wijnen zit. Inmiddels is de wijn verkrijgbaar in 9 landen, verdeeld over 4 continenten. De wijn is echt pas net de koop in Nederland en op dit moment alleen nog online verkrijgbaar.

De vier wijnen

 • Red wine
  Deze wijn is gemaakt van de Merlot en Barbera druiven en is hierdoor een fruitige, droge, soepele wijn. Deze wijn is geschikt voor iedere gelegenheid.
 • Sparkling white
  Deze wijn is gemaakt van de Pinot en Chardonnay druif en heeft zoals de naam al doet vermoeden een bubbeltje erin. De aroma is bloemig en fruitig met een frisse geur, aangevuld met een fluweelzachte en volle smaak.
 • White
  Deze wijn is gemaakt van de Chardonnay en Sauvignon druif. Helder van kleur en met gouden reflecties, biedt deze witte wijn een lichte, bloemige en fruitige smaak. Een echte volle en frisse wijn, uitgebalanceerd en mooi zuur in de mond met een fluweelzachte afdronk.
 • Sparkling rose
  Deze wijn is gemaakt van de Pinot, Chardonnay en natuurlijk de Pinot Noir druif voor de kleur. Lichtroze van kleur met oranje accenten, deze sprankelende rose presenteert geurige aroma’s van citrus, jong rood fruit en rode bloemen. Vol, zacht en fluweelzacht, met een fijne perlage en aangenaam zurige afdronk.

Mijn favorieten

Altijd leuk om een excuusje te hebben om een kleine wine-tasting thuis te doen. Ik drink meestal sauvignon blanc, dus de white wijn is mijn favoriet. Maar, met mooi weer vind ik een rosé eigenlijk lekkerder en deze sparkling rosé is dan ook zeker één van mijn favorieten. Daarnaast vind ik het echt een voordeel dat de wijnen geen suiker, koolhydraten en een stuk minder calorieën bevatten. Dit verschil proef je namelijk echt niet, dus waarom zou je dan nog wél suiker of koolhydraten willen drinken? Zo kun je echt genieten van een wijntje, zonder dat je onnodige dingen binnen krijgt.

 

Wil jij deze wijnen nou eens proberen? Met de code “PURENIKKINONSTOP” krijg jij de 6e fles gratis! 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *