Weleda City Spa Review

Druk werkleven in en rondom de randstad? Weleda speelt hierop in met de Weleda City Spa’s. Op 4 centrale locaties in de Randstad kun je bij hen terecht voor schoonheidsspecialisten en masseurs om jezelf in de watten te leggen. De nieuwste vestiging is vorige maand geopend in Amsterdam en ik mocht langs voor een behandeling!

Over Weleda

In de Weleda producten zitten alleen ingrediënten die je (bij wijze van spreken) ook op je brood zou kunnen smeren, want als je het niet kunt opeten, waarom het dan op je huid smeren? Alle producten bestaan dus voor  100% uit natuurlijke ingrediënten. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. Ook de salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo werd er duurzame en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, papier en klei gebruikt bij het inrichten van de spa’s.

Inmiddels zijn er spa’s in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Oegstgeest. Je kunt er terecht voor ontspanningsmassages, sportmassages, hot stone massages, arnica massages en gezichtsbehandelingen voor mannen, vrouwen, jeugd, mama’s en een skin retreat. Oftewel: er zit altijd wel iets tussen om jou in de watten te leggen.

Ik ben al jaren fan van de Skinfood lijn van Weleda, omdat de gewone Skinfood perfect is voor mijn droge huid in de winter en de Skinfood light perfect is voor de zomermaanden. De producten trekken snel in, ruiken lekker zonder overheersend te zijn en doen hun job.

City Spa Amsterdam

De City Spa in Amsterdam is sinds januari open en bevindt zich op de Jan Pieter Heijestraat, heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De spa is 7 dagen per week geopend en doordeweeks ook ’s avonds. Je kunt online per salon een afspraak maken.

Ik mocht kiezen uit één van de behandelingen en besloot voor een gezichtsbehandeling te kiezen. Die glow na een gezichtsbehandeling kan voor mij geen massage tegen op. Op de perfecte stormachtige dag ging ik naar Amsterdam. Eenmaal aangekomen in de salon werd ik warm ontvangen en kon het ontspannen beginnen. Wat voor mij deze gezichtsbehandeling zo bijzonder heeft gemaakt, is dat ik echt alle producten heerlijk vond ruiken. Als je met je ogen dicht ligt is geur zo belangrijk en daar scoort Weleda echt punten mee. Er wordt voor en tijdens de behandeling echt rekening gehouden met jouw type huid en daar wordt uiteindelijk ook speciaal een masker voor gemaakt. Je bent geen 13 in een dozijn bij Weleda en dat vind ik ook erg fijn. Het is ze gelukt om mij weer echt een babyhuidje te geven én ontspannen naar huis te laten gaan.

 

Well done Weleda, ik kom zeker nog eens terug!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *