3 Smartphone Musthaves – Citytrip

Ik ben net terug van een citytrip naar Londen en aangezien mijn telefoonhoesje het daar begaf, leek het mij een goed idee om mijn smartphone musthaves voor een citytrip te delen!

1. Oplader

Misschien de meest voor de hand liggende, maar ook de meest belangrijke: een goede oplader. Het leven van mijn iPhone oplader hangt letterlijk aan een zijden draadje namelijk, hij doet het alleen nog als het draadje schuin ligt en ik er iets op leg.. Oftewel, niet handig. Zeker voor een citytrip wil je je draadje altijd bij de hand hebben, zodat je even snel je telefoon aan een powerbank kunt hangen of je hem in de koffietent even snel op kunt laden.

2. Stevig hoesje

Ik vind een mooi hoesje voor mijn telefoon zeker belangrijk, maar ik vind de stevigheid ervan nog 10x belangrijker. Zo zijn er tegenwoordig veel hoesjes die leuk staan om de achterkant van je telefoon, maar je beeldscherm totaal niet beschermen. Vaak heb ik een soort “kast” om mijn telefoon en ook al is het niet altijd even fashionable, ik heb geen kras, deuk of barst op mijn telefoon. Een voorbeeld van een mooi maar goed beschermend hoesje is bijvoorbeeld deze Hybrid phonecase. Een niet te duur hoesje, in super veel leuke kleuren en met de perfecte bescherming.

3. Screen protector

Als je hoesje iets minder goed beschermt of je het zekere voor het onzekere wilt nemen, dan is een screen protector ook echt een musthave. Meestal kies ik voor een screen protector met “anti-glare“, die helpt namelijk om overtollig licht, van bijvoorbeeld de zon, te absorberen en reflectie te vermijden. Daarnaast voorkomt het natuurlijk ook krassen en slijtage.

Alle producten zijn te koop bij GSM hoesjes,als je daar voor 15:30 bestelt (in Nederland) dan heb je het de volgende dag in huis. Ook worden bestellingen boven de €4,99 gratis verzonden. Met de code “NSNIKKI10” krijg je 10% korting op jouw bestelling! Je vindt er ook Samsung A6 plus hoesjesHuawei P20 lite hoesjes en Huawei T3 10 hoesjes.

 

Wat zijn jouw smartphone musthaves?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *