Lancôme Party – La Vie Est Belle

Twee keer per jaar mag ik mijn vrijdagavond vieren samen met Lancôme, op die vrijdagavonden staat de tijd even stil. De koekoeksklok liet zich om 19:00 zien en 19:00 bleef het. Het was weer een avond vol mooie momenten, leuke activiteiten en natuurlijk mooie producten!

Coucou Lancôme

De events van Lancôme heten vaak “Coucou Lancôme”, Coucou staat niet alleen voor “hallo” maar doet ons ook al snel denken aan de koekoeksklok. De klok die de avond inluidde om te zorgen dat de tijd even stil zou staan. Het event begon in een grote zaal met hapjes en drankjes, maar toen de koekoeksklok geklonken had, vielen de gordijnen van de volgende ruimte naar beneden.

Een ruimte vol met ballonnen en een groot scherm. In deze ruimte kwamen we erachter waar het event om zou draaien: La Vie Est Belle, het parfum dat al sinds 2012 bestaat. Ook kregen we de nieuwste reclame met Julia Roberts te zien, waarin de nieuwste “who will you make happy?” campagne werd gedeeld.

Hierna klonk de koekoeksklok weer, de derde ruimte ging open. Een ruimte die het 12 jarige meisje in mij weer even naar boven bracht: het leek namelijk wel 1 grote kermis! Zo kon je er darten op ballonnen, een ballenbak, eendjes vangen, het rad van fortuin en ballen gooien. Bij ieder spel kon je een prijs winnen en als je twee keer dezelfde prijs gewonnen had, kon je met anderen ruilen of het weggeven natuurlijk. Want ja, “who will you make happy?”. 

De vierde keer dat de koekoeksklok afging, ging de laatste ruimte open, een ruimte waar je alle nieuwe producten kon bekijken en waar je je kon laten adviseren door de make-up artists van Lancôme. Ik heb hier advies gevraagd over een mooie nude lipstick en daar werd mij 274 Sensualité van de nieuwe matte lipstick lijn aangeraden, een mooie nude/rozige kleur. Een goed dekkende matte lipstick, die door de oliën erin niet je lippen uitdroogt. Lucky me: hij zat namelijk in mijn goodiebag, dus ik heb hem daarna nog veel vaker kunnen dragen.

Blur & Go stick en 2 blush sticks: Coral Flush & Pink Flush

“Long time no shine” matterende fixing powder & “fix & forget it” fixing spray

van links naar rechts: Dram’aticSensualité, Quartz Absolu, Bronzite Absolu (laatste 2 kleuren zijn (nog) niet in NL te koop

Goodiebag

Ook de goodiebag stond in het teken van “#makesomeonehappy”, er zaten namelijk 2 flessen van La Vie Est Belle in, om niet alleen jezelf, maar ook een ander blij te maken. In mijn geval wist ik vantevoren al dat mijn oma er dolblij van zou worden, maar dat ik er nu zelf ook 1 heb is natuurlijk super leuk. Het parfum heeft een sterke geur en je hebt er dan ook maar 1 of 2 pufjes van nodig om hem de hele dag te ruiken.

Daarnaast zaten er in de goodiebag 3 lipsticks en een matte en een hydraterende primer. Alle andere producten heb ik gewonnen met het doen van de spelletjes op de Lancôme kermis. As usual werden we weer eens bizar verwend en kan ik niet wachten om de producten op mijn gemak uit te testen. Bij de foto’s vind je in ieder geval alvast de naam van de producten, binnenkort zal ik hier een uitgebreidere review van posten!

Lancôme, bedankt voor weer een onvergetelijke avond!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *