Healthbox – Surviving the cold

“Surviving the cold”, maar hoe dan? In de Healthbox van deze maand zitten allerlei producten om hierbij te helpen. Ook zat er bijvoorbeeld een kortingscode bij (voor €15 korting!) bij Iloveyoga.Vandaag show ik de inhoud van de box en mijn nieuwe sportlegging.

Iedere maand ben ik enorm benieuwd wat er in de Healthbox zit en iedere maand ben ik ook weer positief verrast: compleet nieuwe producten, die ik dol enthousiast uit ga testen.

De producten die deze maand in de box zaten zijn:

  • Lovechock – 93% Tablet – € 3,99
    Deze pure chocola is 100% biologisch, raw, vegan, gluten- en sojavrij. Lovechock chocola wordt gezoet met kokosbloemennectar. Hij smaakt echt heerlijk!)
  • Rude Health – Super Fruity Muesli – € 5
    De Super Fruit Muesli van Rude Health bevat geen verdikkingsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen, wel zitten er haver, gerst, rogge en zongerijpte zachte vruchten in. Smaakt heerlijk in kwark/yoghurt.
  • King Soba – Pumpkin, Ginger & Rice Noodles – € 3,99
    Dit merk heeft een groot assortiment biologische glutenvrije noedels, waarbij alle varianten biologisch en vegan is. Het merendeel van het assortiment is Fair Trade.
  • Greensweet Stevia – Greensweet Vanille – € 9,95
    Dit is een suikervervanger met Vanille smaak, persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Vanille en heb ik nog nooit een suikervervanger gebruikt, dus dit product is niet echt iets voor mij.
  • I Love Yoga – Cadeaubon – € 15
    Deze cadeaubon is zelfs te gebruiken op items uit de sale.
  • Orthica – Orthiflor Kauw – € 27,95
  • Erica – Lippenbalsem Echinacea Stick – € 2,95
    De lippenbalsem is op basis van natuurlijke oliën uit de macademianoot, kokosnoot en bijenwas. Erg fijn met dit koude weer.
  • Freezlab – Cryotherapie   – Gratis behandeling t.w.v. € 28
    Hier ben ik hééél nieuwsgierig naar, dus zodra ik geweest ben maak ik hier sowieso een artikel over!
  • Woo – Love Letter – € 3,95
    Geurkaarsjes gemaakt van bijenwas.

De totale waarde van de Healtbox is meer dan € 100 en dat terwijl de Healthbox zelf € 24,95 kost, inclusief verzending.

img_8779

Zoals ik al vertelde heb ik de bon bij Iloveyoga meteen goed besteed. Ik bestelde namelijk een yogalegging: light of silver. Het printje op de legging is enorm subtiel en hierdoor vind ik de legging makkelijk te combineren. Deze legging is nu afgeprijsd van € 59,95 naar € 39,95, met de korting van €15 blijft hier dus maar €24,95 van over! 

img_8780

De legging is gemaakt van eco cotton wat heel zacht en comfortabel aanvoelt. Aangezien ik mijn yogaleggings vooral draag tijdens cardio en krachttrainen vind ik het belangrijk dat ze goed blijven zitten en dat is met deze zeker het geval. De broek kun je mooi hoog optrekken en hij blijft ook echt zitten. Let wel op: de broeken vallen ruim, dus bestel ze een maatje kleiner.

 

Ben jij al bekend met de Healthbox?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *