Personal Body Plan – Update maand 2

Op 5 september ben ik begonnen met Personal Body Plan: een persoonlijk plan (voor een half jaar) met een online personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach. Benieuwd hoe maand 2 bevallen is?

“Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.”

Maand 1 was ik enorm gemotiveerd (zoals je hier kunt lezen), maar maand 2 was toch iets pittiger dan ik had verwacht. Ik was net gewend aan het traningsschema en mijn voedingspatroon, toen ik een paar dagen naar Spanje ging en ik in plaats van 3 trainingsdagen naar 4 trainingsdagen ging. Dit was even chaos in mijn hoofd, maar uiteindelijk is alles goed gekomen, mede dankzij mijn coach Fleur! Even buiten je comfort zone zijn en dan toch beseffen dat het allemaal prima te doen is, is best fijn.

Wanneer je traint kun je zelf bepalen, je kunt namelijk de trainingsdagen, actieve hersteldagen en de rustdag verschuiven op je weekplanning. Inmiddels heb ik 4 trainingsdagen per week, 2 actieve hersteldagen en 1 rustdag. Alle trainingen doe ik in de sportschool aan de hand van de schema’s (en handige filmpjes en uitleg) die ik krijg. Door het “ik moet sporten” gevoel, push ik mezelf tenminste ook echt om te gaan, ook op tijden waar ik normaal van zou zeggen “ik blijf thuis”.  En het beste hiervan is: ik voel mij zo fit daarna.app

Mijn resultaten van deze maand:  ik ben niet heel tevreden, na maand 1 zag ik namelijk een duidelijk verschil en die zie ik nu niet. Wel ben ik in centimeters in vergelijking met vorige maand veel kwijt, het resultaat is er dus zeker. Mijn before/after foto bewaar ik nog even een paar maanden, maar ik ga in ieder geval weer gemotiveerd door naar maand 3!

Alles van PBP is handig en overzichtelijk in een app geplaatst, zodat het makkelijk is om met je coach te praten, je trainingen te zien en je eten door te geven. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw Personal Body plan. Wil je meer weten over PBP en volgende maand zelf beginnen? Klik dan hier.

 

Wat vind jij van Personal Body Plan?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *