Bijenkorf – Sunnies

De zon is de afgelopen dagen ver te zoeken, maar je klaarmaken voor de zomer kan niet vroeg genoeg! Ik heb al aardig wat zonnebrillen, maar daar kun je er nooit genoeg van hebben toch? Hierbij mijn favo’s uit de dames zonnebrillen collectie van de Bijenkorf voor zomer 2019.

Ray-Ban

Het merk waar ik de meeste zonnebrillen van heb, is toch wel Ray-Ban. De zonnebrillen zijn vaak prima te betalen en vooral de prijs-kwaliteit verhouding van een Ray-Ban zonnebril is ontzettend goed. Daarnaast zijn de meeste modellen zoals de wayfarer, aviator en de clubmaster volledig tijdloos. Mijn favoriet op dit moment is de ronde bril van Ray-Ban. Hij kan bij iedere outfit en voor iedere gelegenheid. Ook zo’n beetje iedereen kan de bril goed hebben!

Tom Ford

Een Tom Ford zonnebril is vaak net iets meer classy en chique dan een Ray-Ban, maar dit zie je vaak ook wel in de prijs. De brillen zijn ontzettend stijlvol en zien er vaak ook iets unieker uit. Met een Tom Ford bril steel je echt de show. Deze bril staat op dit moment op mijn wishlist.


Armani

Armani heeft veel verschillende soorten zonnebrillen, van tijdloze modellen tot wat uniekere modellen. Mijn favoriet uit de Armani collectie is deze, een ronde bril die dankzij de gave kleur glazen toch enorm opvalt. Perfect voor een zonvakantie of een festival! Heb jij al een Armani zonnebril?

Als je nog opzoek bent naar een zonnebril, dan raad ik je aan om even langs de Bijenkorf te gaan. Verschillende monturen passen en kijken welke kleuren goed voor jou werken is echt ontzettend handig. Daarnaast kan iemand je dan natuurlijk ook veel beter van advies voorzien! Als je toch wilt bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. Op werkdagen voor 22:00 besteld = morgen in huis.

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Bijenkorf. 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *