Alix The Label – 4 looks

Alix The Label is een merk dat verkocht wordt bij Momo, één van mijn favoriete winkeltjes in mijn dorp. Ik heb wat items van de nieuwe collectie van Alix The Label mogen fotograferen en vandaag deel ik mijn favorieten!

Look 1

Geel is echt mijn favo kleur voor deze lente/zomer en tegelijkertijd enorm hip dit voorjaar. Ik combineerde de trui met een simpele broek, aangezien de trui al genoeg aandacht trekt. De trui is een beetje oversized en hierdoor kun je hem een tikkeltje off-shoulder dragen. Het fijne aan de trui is, is dat hij totaal niet gemaakt is van een “kriebel” stof, maar juist erg fijn draagt. Ik draag een maat S.

Look 2

Heb je de komende dagen een feestje op de planning staan? Dan is deze outfit perfect. De rok zorgt ervoor dat je je bijna een Spaanse flamenco danseres voelt en dankzij het t-shirt en het denim jack krijg je toch een wat stoerder effect. Wat de rok zo bijzonder maakt is het kant en de ruffles en dankzij de elastische band zit hij enorm comfy. Het t-shirt is een tijdloos wit t-shirt, met een zwarte opdruk die je zo’n beetje overal bij kunt dragen. Zo zal ik het t-shirt in de volgende look compleet anders combineren. Het tofste item van deze look vind ik toch wel het denim jack, door de gave achterkant. Alles draag ik in een maat S. Mijn hakken heb ik gekocht in Australië en de hoed is van H&M.

Look 3

Deze jurk zou ik zelf nooit uit een rek halen, maar ik moet toegeven; ik vond hem verassend leuk staan!  Het is een sierlijke jurk, die je door middel van 2 touwtjes strakker kunt doen om je middel. Daarnaast loopt de jurk wat wijder uit naar onder en zijn de mouwen voorzien van een panter printje. Ik heb de jurk al bij meerdere mensen aangezien en het leuke daarvan vind ik, is dat iedereen hem compleet anders combineert; de één draagt hem zoals ik met een hakje, terwijl de ander er bikerboots en een leren jack bij draagt. De jurk kun je dus compleet stoer of juist chic maken.

Look 4

Deze look is bijna hetzelfde als look 2: ik draag namelijk weer het t-shirt, het denim jack en de hakken. Zo zie je maar hoe makkelijk je door 1 kledingstuk te veranderen je een compleet andere look kunt creëren. De broek die ik draag is onderdeel van een pak waar een blazer bij hoort, waar je zowel een korte broek van kunt dragen, als deze lange broek. Dankzij de elastische band is ook deze broek erg comfy en valt hij tegelijkertijd mooi getailleerd langs je lichaam. Ook hiervan draag ik een maat S.

 

 

Wat is jouw favo look?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *