Keratin Treatment – Stijl haar

Zoals je misschien wel weet (of niet weet) is mijn eigen haar redelijk wavy/gekruld. Daarom stijl ik al jaren mijn haar bijna dagelijks, waardoor mijn krullen minder geworden zijn en ook de kwaliteit van mijn haar achteruit gegaan is. Een keratine behandeling belooft je 6-9 maanden glad en stijlen haar en daarom besloot ik langs Keratine by Demi te gaan om het te proberen.

De behandeling

De behandeling duurde bij mij zo’n 4 uur en is enorm afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Allereerst werd mijn haar 3 keer gewassen met een PH neutrale shampoo, om mijn haar volledig neutraal en schoon te maken. Vervolgens werd het volledig droog geföhnd en is er in ieder mini plukje keratine gedaan. Deze keratine moest een half uur intrekken en werd daarna ook weer droog geföhnd. Hierna het meest tijdrovende karwei: mijn haar (mini) plukje voor plukje 10-15 keer door de stijltang halen om de keratine actief te maken. En hoe gek ook, daarna werd mijn haar weer gewassen en werd de behandeling afgesloten met een speciale shampoo en masker. Het uiteindelijke resultaat kregen we door mijn haar droog te föhnen natuurlijk. Eindstand: mijn haar zou 6-9 maanden steiler, soepeler en glanzender moeten zijn; na dagelijks mijn haar te steilen is dat de uitvinding van de eeuw!

Demi gebruikt alle producten van Jean Paul Myné, een Italiaans merk dat bekend staat bekend om zijn waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals, avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract. In de producten voor de keratine behandeling zit een mix van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels en plantaardige eiwitten om de haarvezels te veranderen om voor een lange periode stabiel en fluweelzacht en glanzend te maken. Keratin Gold Plus bevat GEEN formaldehyde. (Formaldehyde is zeer slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie).

Ik moet toegeven dat ik de producten van Jean Paul Myné nog niet kende, maar na wat research gedaan te hebben op Google, kwam ik er al snel achter dat veel salons en kappers enorm achter dit product staan en dat ook klanten enorm tevreden zijn.

De naverzorging

Na de behandeling mag je je haar 3 dagen niet wassen en ook niet te strak in een knot of staart doen. Voor mij geen moeite; want mijn haar zit al 2 dagen prachtig na de behandeling! Daarnaast heb ik van Demi een shampoo, masker en serum van Jean Paul Myné meegekregen, om daarna mijn haar mee te verzorgen. Natuurlijk mag je je haar hierna ook gewoon weer krullen, stijlen en föhnen.

Links: de producten voor tijdens de behandeling

Rechts: de producten voor erna

Interesse?

De prijs van de keratine behandeling hangt af van de hoeveelheid en lengte van het haar. De prijs word gebaseerd op de tijd van de behandeling en de hoeveelheid keratine. Een behandeling duurt minimaal 3 uur en maximaal 6 uur en er is tussen de 40 tot 80 ml keratine nodig voor een behandeling. Voor een exacte prijs kun je Demi een foto whatsappen 06-53851738 of mailen naar info@chloedemi.nl.

 

Bedankt Demi!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *