Back to Brown part 2 – Cosmo Amstelveen

Veel op vakantie gaan heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Zo is mijn haar de afgelopen maanden van een mooie bruintint langzaam weer naar geel/goud gegaan. Ik ging naar Cosmo Amstelveen om het weer bruin te laten verven en een touch-up te laten doen.

Waarom Cosmo Amstelveen?

Bij Cosmo Amstelveen laat ik mijn haar meestal doen door Ramona, die goed luistert naar wat ik wil en hierbij enorm meedenkt. Het fijne vind ik, dat ik online een afspraak kan boeken bij Ramona via de website. Zo wilde ik nu nog even last minute mijn haar laten verven voor Rome en gelukkig kon dat.

Bereikbaarheid

Cosmo Amstelveen zit op de Rembrandtweg, in het stadshart van Amstelveen. Makkelijk te bereiken met zowel de tram als de metro en natuurlijk kun je ook de auto in de buurt parkeren.

Behandeling

Ik heb mijn haar in een basic cosmo-kleur laten verven, namelijk gewoon de kleur die mijn bovenkant is. Ik ben het verven en de uitgroei zat, dus ik ben blij dat Ramona dit zo goed in heeft kunnen schatten. De bovenkant van mijn haar is dan ook niet geverfd. Hierna is het gewassen, inclusief heerlijke haarmassage en een masker. Daarna is mijn haar geföhnd en daarna in model gebracht met de stijltang, wat ook wel een touch-up genoemd wordt. Ik stond na 2 uur weer happy buiten.

Prijzen

Mijn behandeling kost:

  • Total Basic Color (lang haar): €57
  • Instant lift/masker: €7
  • Touch-up: €15

Hier kun je de rest van de prijzen vinden.

 

Ik ga mijn haar dit keer wat beter beschermen op vakantie, ik heb de laatste paar maanden namelijk echt gemerkt hoe belangrijk het is. Niet alleen je lichaam insmeren tegen de zon dus, maar ook je haar! Dit kun je doen door speciale producten in je haar te smeren of bijvoorbeeld een hoedje te dragen.

 

Dankjewel Ramona!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *