Supertrash South Beach Festival

Afgelopen zondag vond het allereerste Supertrash Festival plaats; Het South Beach festival op Strand Zuid in Amsterdam. De dag zou gevuld zijn met fashion & music. De dag begon in ieder geval al goed met een zonnetje en een kokosnoot in mijn hand..

Het event vond plaats op Strand Zuid, een stadsstrand achter de RAI in Amsterdam. Een super leuke locatie met een echt strand gevoel. We werden bij binnenkomst ontvangen met een kokosnoot en verder mochten we de hele dag gratis cocktails/kokosnoten drinken. Ook kregen we een paar muntjes om ander drinken en eten te halen. Perfect geregeld!

Er waren onder andere optredens van Girls Love DJ’s en Broederliefde, maar hier hebben we helaas niet veel van meegekregen, omdat deze binnen waren. En aangezien het zonnetje heerlijk scheen, hebben wij de dag vooral buiten doorgebracht. Hier was een SuperTrash Festival Shop, een brand bar, een kokosnoot en cocktailbar en eettentjes. Ook was er genoeg ruimte om heerlijk te chillen en relaxen, zelfs met de mogelijkheid tot het krijgen van een (gratis!) massage.

Daarnaast werd de nieuwe collectie op een leuke manier geshowd, namelijk op een Supertrash boot die langs het strand vaarde en hadden we de kans wat Supertrash items met korting te shoppen. Ook waren Olcay Gulsen en het bekende Supertrash model (ontdekt door Justin Bieber) Cindy Kimberly van de partij. Check hier de nieuwe collectie, ook kun je de sale met 50% korting shoppen!

Kortom: het was een gezellige dag met een hoop andere bloggers. We hebben van het zonnetje, de muziek, de drankjes en natuurlijk alle Supertrash items genoten. Bedankt dat ik er bij mocht zijn!

Mijn outfit details:

 

 

Wat is jouw favo festival?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *