Barts Winter Musthaves

Een “echte” winter hebben we dit jaar nog niet gehad, maar wie weet dat 2019 wat kou en sneeuw meebrengt. Ik ben in ieder geval alvast ready, want als ik in januari naar New York ga, zal het in ieder geval koud zijn. Thanks Barts!

Over Barts

Wat je misschien niet weet over Barts (althans ik niet), is dat het een Nederlands merk is. Het hoofdkantoor van Barts bevindt zich dan ook in Amsterdam. Barts verkoopt inmiddels door een groot deel van de EU beanies, sjaals, wanten, mutsen, tassen en tijdens de zomer ook een toffe zomerlijn voor vrouwen, mannen en kinderen. Met meer dan 2500 designs zit er altijd wel iets tussen wat bij je past!

Barts gebruikt alleen maar nep bont voor de pompon van de mutsen, earmuffs, voering van de handschoenen en de tassen. You go Barts!

Binnen de Benelux heb je je bestelling meestal met 2 werkdagen in huis. Boven een order van €50 is de verzending gratis, daaronder betaal je €3,95.

(Faux) Fur earmuffs

Ik ben fan van mutsen, maar als je je haar wilt showen en toch warme oren wil, dan zijn earmuffs de oplossing! De (faux) furry earmuffs die ik koos zijn super zacht en verstelbaar. Mocht je vriend of vriendin ze even willen jatten, dan kan dat dus prima. Ze zijn te koop in een hoop verschillende kleurtjes en printjes, zelfs een panterprintje als je écht fashionable wilt zijn. De prijs varieert van €16,99 tot €24,99.

White Mitts

Tijdens het skiën gebruikte ik al wanten, omdat het je handen over het algemeen wat warmer houdt (doordat je vingers elkaar warm houden). Inmiddels loop ik dagelijks met wanten, op de scooter en tijdens het wandelen blijkt het namelijk ook echt veel fijner te zijn. Ik ging voor de Jasmin Mitts, die gebreid zijn en dankzij de zachte binnenvoering totaal geen wind doorlaten. Ze kosten €29,99. Ze zijn er ook nog in een super leuke furry editie, waarbij de buitenkant vol zit met faux fur!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *