New Gucci Glasses – Eye Wish

Het was alweer even geleden dat ik mijn ogen had laten testen en dat ik een nieuwe bril had uitgezocht. Bij Eye Wish mocht ik voor advies, een ogentest en een nieuwe bril langskomen. Benieuwd?

Over Eye Wish

Een Eye Wish winkel kun je in zo’n beetje iedere stad en dorp vinden. Je kunt er terecht voor een gratis oogmeting, stijladvies en natuurlijk brillen en zonnebrillen op sterkte. Iedere winkel heeft een ander assortiment, afgestemd op het winkelend publiek dat daar komt. Daarom besloot ik langs de winkel op het Rokin te gaan. In de winkel vond ik de mooiste merken van Gucci tot Ray-Ban tot Michael Kors en tot Burberry. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat Eye Wish zulke mooie en luxe merken zou verkopen, maar ik was positief verrast. De keuze was echt reuze!

Met een beetje hulp van de opticien heb ik mijn keus gemaakt. Ze heeft mij echt goed geholpen, door mij verschillende brillen in verschillende kleurstellingen te laten passen. Daarna heb ik een oogmeting gehad en kon het wachten op mijn bril beginnen!

 

Gucci Glasses

Ik kon de bril die ik gekozen had helaas niet op hun website vinden, maar ik heb hem dus in de Eye Wish winkel op het Rokin gekocht. De bril heeft een groen pootje en een rood pootje en verder is het model enorm tijdloos. Een echte classy bril, met toch echt gave pootjes die je alleen ziet als ik mijn haar opgestoken draag.

De bril kon ik al na 1 week ophalen en kreeg ik mee in een (minstens net zo mooi) velvet doosje met brillendoekje en een zakje. Ook zat er een spray bij om mijn bril schoon te maken, die ik gratis mag laten bijvullen. Daarnaast mag ik de bril binnen 2 maanden nog ruilen voor een ander montuur, omdat zij een “staat u goed garantie” hebben. Natuurlijk ga ik dat niet doen, want ik ben ontzettend happy met mijn nieuwe bril!

 

Thanks Eye Wish!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *