Gepersonaliseerde Beautybox Newpharma

Newpharma is de grootste online apotheek in België en wordt in Nederland ook steeds bekender. Ik kreeg van Newpharma een persoonlijke beautybox aangeboden om het jaar goed te beginnen. Benieuwd wat er allemaal in zat?

Over Newpharma

Newpharma is een echte Belgische apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een “gewone” Belgische apotheek. Online worden er meer dan 35.000 producten aangeboden, die leverbaar zijn in 24u. Daarnaast vinden ze het erg belangrijk om je goed te adviseren over producten.

Je kunt op Newpharma onder andere terecht voor alle geneesmiddelen die je zonder voorschrift kunt krijgen, vitamines, natuurgeneeskunde, cosmetica en eerste hulp.

Voor Nederland zijn de verzendkosten gratis, als je een bestelling boven de €69 plaatst. Daaronder betaal je €4,99 verzendkosten.  Je bestelling heb je meestal binnen 1-2 dagen in huis!

 

Mijn beautybox

Na even contact te hebben gehad met een apotheker van Newpharma over mijn huidtype, heeft zij speciaal voor mij een beautybox samengesteld met gezichtsverzorging, douche spullen en zelfs een bodycreme.

De inhoud van de box:

– 1 La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+ 400 ml
– 1 Bioderma Atoderm Gel douche Zachte Reinigingsel 100 ml
– 1 Neutogena Nordic Berry Handcreme 75 ml
– 1 Vichy Verfrissend Mineraal Masker 15 ml
– 1 Galenic Diffuseur de Beauté Stralende Huid Booster Crème 15 ml
– 1 Bioderma Sensibio H2O Demaquillerende Micellaire Oplossing 100 ml
– 1 Greenland Lipbalm
– 1 Darphin Perfecte Body Scrub met Abrikoospitkorreltjes 50 ml
– 1 Uriage Wascrème 50 ml
Ik heb een droge/gevoelige huid en daar zijn deze producten dan ook speciaal voor. Er zijn 3 producten waar ik echt positief verrast over ben en dat zijn de: Vichy verfrissend mineraal masker, Galenic Diffuseur de Beauté Stralende Huid Booster Crème (een merk waar ik ook echt nog nooit van gehoord had..) en de La Roche-Posay Lipikar Balsem AP.
Het masker van Vichy is een soort gel/waterachtige substantie die naar mijn gevoel meteen heel veel vocht in je huid brengt en ook enorm snel intrekt. Het masker hoef je er dan ook niet meer vanaf te halen en kun je dus prima op doen, voordat je naar bed gaat.
De Galenic Diffuseur de Beauté Stralende Huid Booster Crème heb ik gebruikt als dagcrème en beviel mij ook ontzettend goed. Er zitten een soort korreltjes in de creme, waardoor ik eerst dacht dat het een soort scrub was, maar de korreltjes mengen zich op je huid met de creme en voelen totaal niet aan als een scrub. Ook deze trekt snel in, maar zorgt wel echt dat de droogheid weg trekt.
Van La Roche Posay had ik al meerdere producten gebruikt, omdat dit mij vaker aangeraden is, maar de La Roche-Posay Lipikar Balsem had ik nog nooit geprobeerd. Het is een dikke voedende creme die ideaal is voor in de winter, althans voor mij. Na een warme douche heb ik echt last van een rode gevoelige huid en deze creme werkt daar perfect voor.
Advies vragen aan de apothekers van Newpharma is dus echt een aanrader. Ze kunnen je helpen om dat beetje me-time in 2019 wat beter te maken en hopelijk ook je huid te laten stralen!
Bedankt Newpharma!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *