Update – IMPRESSS Power Brows

Al eerder kon je lezen dat ik bij IMPRESSS mijn wenkbrauwen door middel van microblading had laten doen. Inmiddels heb ik ook de touch-up (4 weken later) gehad. Mijn wenkbrauwen zijn nu bijna geheeld en ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Wil je meer lezen over mijn 1e behandeling? Klik dan hier!

Over IMPRESSS

IMPRESSS® behoort al meer dan 10 jaar tot de beste Permanent Make-up instituten van Nederland.  Ze staan landelijk bekend hun verschillende behandelingen:
– IMPRESSS® MICROBLADING BROWS (3D Hairstroke) d.m.v. mesjestechniek
– IMPRESSS® POWER BROWS (de ultieme combinatie van Microblading – Ombre – Powder – Shadow techniek)
– IMPRESSS® LIFTING EYELINERS

Daarnaast zijn zij zeer deskundig  in Permanent Make-up behandelingen gerelateerd aan een medische oorzaak/ aandoening zoals Alopecia en Chemotherapie. Ze werken onder andere samen met diverse ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland.

IMPRESSS is gevestigd (in een super mooi pand) in Valkenswaard. Ze zijn goed te bereiken met het OV, er stopt namelijk een bus om de hoek en ook met de auto kun je er prima parkeren.

Iedere behandeling staat uit 2 behandelingen, aangezien er altijd een kleine touch-up en nazorg nodig is. De prijs van Microblading (inclusief nazorg) is: € 295. De prijs van Power Brows is €349, ook inclusief nazorg. Voor meer informatie raad ik je aan om de website van IMPRESSS even te bekijken, hier staan genoeg mooie voor/na foto’s op, of om contact met ze op te nemen.

De touch-up

De touch-up is eigenlijk hetzelfde als de eerste behandeling, je wenkbrauwen worden eerst weer verdoofd en vervolgens wordt er samen met jou naar de vorm en kleur gekeken. Ik besloot dat ik mijne iets donkerder wilde, aangezien ik ze meteen na de 1e behandeling mooi vond, maar ze al snel een stuk lichter werden. Daarom werd er met een halve tint donkerder weer een microblading sessie gedaan en ook de schaduwen zijn weer getatoeëerd.

De 2e behandeling vond ik een stukje pijnlijker dan de eerste, waarschijnlijk omdat de huid na 4 weken nog niet 100% genezen is en hierdoor wat gevoeliger is. Maar ook deze behandeling duurde weer maar 5-7 minuten per wenkbrauw en was dus prima vol te houden!

In de eerste instantie schrok ik van mijn wenkbrauwen na de behandeling. Ik had het gevoel dat er 2 zwarte strepen op mijn hoofd zaten die er extreem nep uit zagen. (Ik ben vrij goed in overdrijven, just so you know). Daarom heb ik een dag na de behandeling de meiden van IMPRESSS een berichtje gestuurd en die stelde me al snel gerust. En terecht: 3 dagen na de behandeling zagen mijn wenkbrauwen er al 100x beter uit. Nu inmiddels zijn we 1.5 week verder en ben ik dolblij met mijn wenkbrauwen. De vorm en kleur zijn perfect en ik vind het ook nog ontzettend natuurlijk ogen. Het epileren is een stuk makkelijker geworden, aangezien ik alleen nog om de bestaande vorm heen of te epileren. Bijtekenen hoef ik niet meer te doen.

 

Bedankt IMPRESSS!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *