Beauty Party Mylène

“Me time is the best time”  is één van mijn meest gebruikte quotes en ik geniet dan ook echt van mijn me-time momentjes. Vorige week organiseerde ik een beauty party in samenwerking met Mylène en ik vertel je er meer over!

Over Mylène

Het verhaal van Mylène start in 1965 met de Mylène-olie. Een olie die ontwikkeld is, omdat de oprichter van Mylène psoriasis had en hier weinig producten voor kon vinden. Vijftig jaar na de oprichting heeft het Belgische merk inmiddels een enorm uitgebreide beauty en home collectie.

Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld door meer dan 120 Mylène-medewerkers. Van het onderzoek en de productontwikkeling in een laboratorium tot de verpakking. Resultaat: verschillende kwaliteitslabels – een garantie voor de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Daarnaast is de prijs van de producten lager, omdat ze alleen te verkrijgen zijn via de parties.  Het merk heeft besloten om de producten alleen te verkopen door middel van parties, omdat ze de prijs van de producten laag willen houden, maar ze ook achter het idee staan van persoonlijk advies en producten eerst zelf rustig uitproberen voor je ze koopt. Zo kun je aan de consulent aangeven wat voor producten je graag bij je party wilt hebben en kun je het vervolgens rustig thuis allemaal even testen. Daarnaast krijg je als gastvrouw enorm leuke extra’s en cadeautjes!

Je plant een party in 4 stappen:

1) Kies je party (Voor zowel Beauty als Home biedt Mylène 4 workshops aan)

2) Schreeuw het van de daken

3) Ontdek de handige online Party Planner

4) Deel de wensenlijstjes uit


My party

Mijn consulente was Truus, waar ik vantevoren enorm veel contact mee gehad heb. Ze heeft mij goed geholpen in het kiezen van het soort party dat ik zou geven. Ook ontving ik vantevoren al wat proefjes en foldertjes om met mijn gasten te delen en alvast helemaal in de “me-time mood” te komen. Truus kwam een uurtje eerder dan de gasten, om alles voor te bereiden en klaar te zetten voor de party. Daarna kon het feest beginnen!

Ik besloot een beauty party te geven, zodat we gezichtsverzorgingsproducten en maskertjes uit konden proberen. Daarnaast had ik aan Truus gevraagd om wat producten die ik in de Beauty Gids gezien had, mee te nemen, zodat ik ook die even kon proberen!

De avond was enorm ontspannen, we hebben veel advies gekregen en bovenal enorm veel producten geprobeerd. Ik kende het merk Mylène nog niet en dus wist ik niet wat te verwachten. Inmiddels weet ik dat het merk echt producten heeft voor ieder huidtype en dat je er gegarandeerd een babyhuidje van krijgt. Zo heb ik besloten de gezichtsscrub en maskers in te slaan, om deze vaker thuis te kunnen gebruiken.

Happy?

Het was een enorm geslaagde avond en zowel ik als mijn gasten hebben genoten én we werden allemaal wakker met babyhuidjes. Zelfs als gastvrouw hoef je je nergens druk om te maken, aangezien de consulente precies weet wat ze doet en zo kun jij dus ook ontspannen. Daarnaast is het echt eens fijn om rustig vragen te kunnen stellen over producten en alles te kunnen testen, in plaats van dat je in een parfumerie winkel overdonderd wordt met keus en je geen idee hebt of je de juiste maakt.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *