Eten op rolletjes – Haarlem

Een paar weken geleden was eten op rolletjes in Alkmaar en dat was enorm gezellig, dus ik kijk alweer uit naar Eten op Rolletjes in Haarlem volgende week!  Haarlem en ik mag 3 x 5 munten weggeven! Benieuwd hoe je mee kunt doen?

Eten op Rolletjes Alkmaar

Over Eten op Rolletjes

Eten op Rolletjes is een openlucht foodfestival waar je zowel voor jong als oud terecht kunt. Het festival bestaat 5 jaar en dat vieren ze met 9 edities! Er is aanbod voor iedereen; zo kun je er met de familie op een picknickkleed genieten, met je vrienden aan houten tafels zitten of met je kinderen langs het poppentheater, de schminkhoek of het knutselen gaan.  Zowel voor jong als oud is er ook genoeg te eten en drinken. Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.De entree is gratis en door middel van het kopen van muntjes kun je vervolgens langs verschillende standjes om eten en drinken te halen. Daarnaast is er ook live muziek en kun je zelfs even een dansje doen.

Eten op Rolletjes Alkmaar

De editie waar ik muntjes voor weg mag geven is Haarlem en deze vindt plaats van 29 juni t/m 1 juli! De entree van Eten op Rolletjes is te vinden bij de Lichtfabriek aan de Kicksmitweg in Haarlem. De openingstijden:

  • Vrijdag: 16:00 tot 23:00 uur
  • Zaterdag: 13:00 tot 23:00 uur
  • Zondag: 13:00 tot 22:00 uur

Er zijn al een hoop edities geweest, maar deze plaatsen zijn nog aan de beurt:

  • Haarlem – de Lichtfabriek – 29 juni t/m 1 juli
  • Deventer – Worpplantsoen – 20 juli t/m 22 juli
  • Purmerend – Leeghwaterpark – 3 augustus t/m 5 augustus
  • Slot Zeist – Zeist – 24 t/m 26 augustus
  • Wageningen – de Dreijen – 31 augustus t/m 2 september

Eten op Rolletjes Alkmaar

Ik ben naar de editie in Alkmaar geweest en ik vond het ontzettend gezellig! Het weer zat mee, het eten was heerlijk (en enorm leuk te betalen!) en iedereen zat gezellig aan tafels en op kleedjes op de grond. Het parkeren was gratis en goed geregeld, dicht bij de ingang. Ik ben dus ook zeker van plan om naar Haarlem te gaan.

 

How to win?

Laat even onderaan dit artikelen weten wie je mee zou willen nemen of tag diegene onder het Facebookbericht. De winnaar maak ik 27 juni bekend op mijn Facebookpagina, so stay tuned! Houd ook mijn Facebook in de gaten, want voor de editie van Haarlem mag ik ook weer muntjes weggeven!

 

Ben jij al weleens naar Eten op Rolletjes geweest?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *