Bjorn Borg – Pre summer

Björn Borg heeft de pre-summer collectie gelanceerd. Met ideale sport en lounge outfits voor het warmere weer. Alle kleding wordt bestempeld als “betere keuze”, omdat het voor minimaal 70% gemaakt is van verantwoorde materialen. Met de code “NIKKI20” krijg je niet alleen 20% korting op de nieuwe collectie, maar ook gratis verzending wereldwijd.

Björn Borg en train to live

Het motto van Björn Borg is #traintolive. “We leven niet om te trainen, we trainen om te leven.” Het merk wil mensen inspireren om hun passie te vinden en zich goed te voelen, ongeacht sport, uitdaging of doelen.

Björn Borg begon natuurlijk ooit met Björn Borg zijn eigen passie: tennis. Zo ontstond een iconisch tennis-kledingmerk, wat inmiddels is uitgegroeid tot een lifestyle merk. Met kleding voor de sportschool, de tennisbaan, padel, maar ook voor op de bank. Het ondergoed, de tassen en accessoires mogen hierbij niet vergeten worden. Zowel voor mannen, vrouwen, als kinderen kun je goed slagen!

Vergeet de kortingscode “NIKKI20” niet te gebruiken voor 20% korting en gratis verzending bij Björn Borg!

Björn Borg en duurzaamheid

Björn Borg zet zich in om het 1,5-gradenpad te volgen en onze uitstoot tegen 2030 te halveren. Alle kleding van de nieuwe collectie is geclassificeerd als een betere keuze. Dit houdt in dat ze ofwel gemaakt zijn van minimaal 70% duurzamer materiaal of de investering in Better Cotton ondersteunen. Met de collecties wil Björn Borg de wereld, jou en de werkers beschermen.

De nieuwe collectie

De pre-summer collectie is ontwikkeld om te genieten van sweaty workouts, chillen bij het zwembad, lange wandelingen, bbq avonden of luie avonden om bij te komen van warme dagen. Veel items van de collectie kunnen gemixt & gematcht worden, zodat je zelf jouw ideale outfit samen kunt stellen. En het leukste? Je kunt veel van de items matchen met jouw vader, man, vriend of broer.

Mijn vriend draagt zowel de trui, top als broek in een maat medium. Ik draag van de topjes en truien een maat M en de broeken en rokjes vaak een S/M. Benieuwd naar de andere collecties van Bjorn Borg? Hier lees je meer over de seamless collectie.

 

Welke sport doe jij het liefste?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *