Björn Borg – Train to Live

Björn Borg heeft de nieuwe seamless collectie gelanceerd. Gemaakt van gerecycled polyester en gerecycled polyamide. Ook voor mannen zijn er veel mooie nieuwe items, of je nu wilt loungen, tennissen of naar de sportschool gaat. Met de code “NIKKI20” krijg je 20% korting op de nieuwe collectie!

Björn Borg en train to live

Het motto van Björn Borg is #traintolive. “We leven niet om te trainen, we trainen om te leven.” Het merk wil mensen inspireren om hun passie te vinden en zich goed te voelen, ongeacht sport, uitdaging of doelen.

Wat ooit begon als tennismerk, is inmiddels uitgegroeid tot een echt sportmerk. Met kleding voor de sportschool, de tennisbaan, padel, maar ook voor op de bank.

Vergeet de kortingscode “NIKKI20” niet te gebruiken voor 20% korting bij Björn Borg!

Duurzaamheid binnen het merk

Björn Borg zet zich in om het 1,5-gradenpad te volgen en onze uitstoot tegen 2030 te halveren. Alle kleding van de nieuwe collectie is geclassificeerd als een betere keuze. Dit betekent dat ze ofwel gemaakt zijn van minimaal 70% duurzamer materiaal of de investering in Better Cotton ondersteunen.

De nieuwe collectie

Voor vrouwen is er een seamless collectie ontwikkeld, een collectie met een naadloze pasvorm, comfortabele en flatteuze stoffen en dat in veel verschillende kleuren. De collectie is gemaakt van gerecycled polyester en gerecycled polyamide. De materialen zijn gemaakt van gerecycled plastic afval zoals PET-flessen en visnetten die in zeeën worden aangetroffen. Gerecycled polyester gebruikt bijvoorbeeld minder water, minder energie en produceert minder Co2 in vergelijking met nieuw polyester. Je kunt deze collectie dus guilt-free dragen!

De leggings zijn volledig squat-proof en vallen op maat. Ik draag een maat S/M en deze zit perfect. Dit maakt de outfits zowel perfect voor een sportsessie, als een hike. Ik heb de legging ook in een lichtere kleur, deze is nog steeds squat-proof, maar lichter ondergoed is wel een must.

Voor mannen is er ook een uitgebreide collectie aan kleding voor diverse sporten. En net als bij de vrouwencollectie: eindeloos combineren is mogelijk. De collecties komen in mix & match kleuren en als vrouw kun je ook met je vriend matchen!

Wat train jij om te leven?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *