NESCAFÉ Dolce Gusto – Touch to Add

Kerst thuis, feestdagen thuis en ook de koffie thuis. Daarom daagt NESCAFÉ Dolce Gusto je uit om van je kopje koffie thuis, een heuse traktatie te maken. Op hun Instagram maak je met jouw creatie zelfs kans op een Infinissima Touch machine. In deze blog deel ik mijn recept!

Touch to Add

NESCAFÉ Dolce Gusto heeft een campagne gelanceerd om jouw kopje koffie thuis, een feestje te maken. Op de Instagram van Dolce Gusto ga je deze maand wel vijf leuke receptjes in de stories, Instagram posts en reels vinden. En ben je nou zelf ook creatief? Doe dan zeker mee met de winactie en maak kans op Infinissima Touch machine (inclusief koffie natuurlijk!). Valt het creatief zijn tegen? Ook dan maak je kans, er is namelijk ook een prijs voor de grootste flop. Iets laten mislukken hoeft deze keer dus echt geen straf te zijn!

Mijn Touch to Add recept

Mij werd gevraagd om ook eens creatief na te gaan denken over een over-de-top koffie recept. Aangezien iedere vrouw, iedere maand wel wat extra chocola kan gebruiken, werd dat de inspiratie voor mijn recept!

Wat heb je nodig?

  1. Een NESCAFÉ Dolce Gusto natuurlijk
  2. Lungo en cappuccino melk cupje (net iets sterker dan een gewone cappuccino, vind ik lekkerder!)
  3. Slagroom
  4. Kitkat (of andere chocola)
  5. Een leuke beker
  6. En heel veel kerstversiersels (de Hema of bakafdeling van de supermarkt is hier top voor)

Hoe maak je mijn warme choco-koffie?

Heel simpel! Vul de beker met de lungo en cappuccino, flinke dot slagroom eroverheen en versieren maar! Je kunt voordat je de koffie zet, ook eerst even de binnenkant van de beker alvast met chocolade saus versieren, voor dat extra beetje chocolade smaak. Vervolgens zijn er geen regels voor het versieren van de slagroom, hoe meer hoe beter. Ik koos voor kitkat, eetbare glitters, eetbare kerstversiering, een kerst zuurstok en wat leuke kerstversiering.

Nóg niet genoeg chocola? Je kunt ook een cup Lungo koffie wisselen voor een Nesquik cupje! Liever koud? Gooi de koffie dan eerst even met ijs in de blender voor je met de slagroom aan de slag gaat! Ook kun je natuurlijk afwisselen met pure, melk en witte chocolade. Het leuke aan dit recept: there are no rules! Veel plezier in de keuken en veel plezier met je koffie thuis.

 

Heb jij nog een leuke koffiecreatie?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *