Brandfield – Calvin Klein Sunnies

Ik heb echt een zonnebrillen tik. Ik denk dat er minstens 10 heb liggen, variërend van echte budget zonnebrillen voor festivals tot wat duurdere zonnebrillen voor de echte zonvakanties. Mijn nieuwste aanwinst is een zwarte Calvin Klein zonnebril van Brandfield.

Brandfield heeft een enorm groot zonnebrillen assortiment, maar verkoopt hiernaast nog 170+ bekende fashion merken, met meer dan 10.000 artikelen zoals horloges, sieraden, tassen en portemonnees is de webshop zeker het bezoeken waard. Bij een bestelling van €50 wordt je bestelling gratis verzonden. Ook ontvang je je pakketje razendsnel! Op werkdagen voor 23:00 besteld = de volgende dag in huis.


Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie, elegante bril zonder neusvleugels. Een bril zonder neusvleugels vind ik een echte musthave namelijk, aangezien je deze tenminste zonder gedoe in en uit je haar kunt halen. Zo kwam ik terecht bij het zwarte model van Calvin Klein.  De bril heeft een zwart montuur met grijze glazen, wat een erg rustige kijk op de wereld oplevert. Hij is nu  afgeprijsd van €144 naar € 115,20. Ook krijg je een mooie koker bij de bril en zit er twee jaar garantie op!

Het fijne aan Brandfield vind ik dat je kunt zoeken op de diameter van de lens. Hoe vreemd dit ook mag klinken, dit gaat je echt helpen om miskopen te voorkomen! Ik heb namelijk wel eens zonnebrillen gekocht die breder waren dan mijn gezicht. Daarom is mijn tip: check even je favo zonnebril thuis en zoek even op hoe groot de diameter van de lens is. Zo weet je zeker dat de bril perfect gaat passen en voorkom je een miskoop.

De bril heb ik meegenomen op mijn vakantie naar Rome en naar het Supertrash festival. De bril matcht echt bij zo’n beetje iedere outfit door het simpele maar elegante montuur. Naast dat de bril erg mooi is, draagt hij ook fijn. Het lichte montuur zorgt ervoor dat je geen last krijgt achter je oren of op je neus. Ook blijft hij perfect in je haar zitten! Eindstand: goede aankoop, nu nog wat zon!

Wat zijn jouw favo sunnies?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *