My Jewellery – New product!

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd bij de opening van de My Jewellery Pop-up store in Amsterdam. Hier kun je nog tot zondag langs en hier kun je ook meteen het allernieuwste My Jewellery product bekijken (en ruiken!): het Empress parfum. Vandaag vertel ik je meer over het event en het parfum!

Het is geen geheim dat ik een echte fan ben van My Jewellery, ik heb er al meerdere kledingstukken, sieraden en andere accessoires van. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik uitgenodigd werd bij de opening van de pop-up store, zo kon ik alle items ook nog eens in het echt zien! Ze verkopen er werkelijk alles; van oorbellen en kettingen tot haarbandjes, schoenen en kleding.

Het event vond plaats in de pop-up store in de Gerard Doustraat (nummer 76) in Amsterdam. Deze shop is vandaag, zaterdag en zondag nog open. Vandaag van 10:00-18:00, zaterdag van 10:00-18:00 en zondag van 12:00-16:00. Op het event waren een hoop andere bloggers en vloggers aanwezig, konden we rustig alle items bekijken en dat natuurlijk onder het genot van hapjes, drankjes en de heerlijke muziek van twee dj’s. Ook hadden we al vrij snel door welk product er gelaunched zou worden op het event; er stond namelijk overal een prachtig luchtje te shinen!

Empress is het nieuwe (en eerste!) My Jewellery parfum. “EMPRESS weerspiegelt de schoonheid van de natuur door krachtige aardse geurtonen te combineren met frisse bloemengeuren. In het hart van EMPRESS vind je de heerlijke geur van vetiver en een woody twist van cedar. In de topnoot ruik je de bloem en de bladeren van het viooltje. Dit maakt het een verleidelijke geur met een scherp randje. Het ontwerp van de fles is tijdloos door haar eenvoud.”  

Met Loïs en Isabeau. 

Ik heb niet erg veel verstand van de ingrediënten van parfums, maar ik vind hem wel erg lekker ruiken! Het parfum heeft naar mijn idee iets fris, maar ook iets stoers. Het minimalistische flesje maakt het helemaal af. Je kunt een 50ML flesje nu online of in één van de My Jewellery stores ( Amsterdam, Utrecht, Breda, Arnhem en ‘s-Hertogenbosch) kopen voor € 39,95. Als je bij My Jewellery op werkdagen voor 17:00 bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis.

 

Ben jij al benieuwd naar Empress?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *