Cadeautip! Denver Social Photoframe

Ik ben gek op reizen én foto’s maken en daar mag het thuisfront dan ook vaak van meegenieten. Inmiddels heb ik het perfecte cadeau gevonden voor de thuisblijvers; de Denver Social Photoframe. Je kunt namelijk vanaf je smartphone foto’s naar dit lijstje sturen door middel van wi-fi. Super leuk voor je ouders, oma/opa en vrienden!

Vaak gaan mijn ouders even langs mijn oma om even mijn vakantiefoto’s te laten zien en dan ga ik zelf na mijn vakantie nog even langs met mijn laptop. Dit is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als ze het allemaal “real-time” kan meemaken. Daarom heb ik besloten mijn fotolijst aan haar te geven!

Hoe werkt het?

Het enige wat je met de fotolijst hoeft te doen is hem in het stopcontact te stoppen en de standaard in de achterkant te klikken. Daarna start hij op, komt er een code in beeld en moet je je smartphone erbij pakken. Op je smartphone moet je de (gratis) frameo app (via de google store of app store) downloaden en de code van je lijstje invullen. That’s it! Daarna kun je erg makkelijk vanuit de albums op je telefoon foto’s versturen naar het lijstje.

De foto’s verschijnen automatisch op je social foto frame en komen dan om de 10 seconden voorbij. Het leuke is, is dat er meerdere smartphones aan één lijstje gekoppeld kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld mijn hele familie hun vakantiefoto’s met mijn oma delen, zo is ze overal toch een beetje bij! Ook kun je een leuk berichtje bij de foto’s typen en dankzij het ingebouwde 8GB geheugen 1000 foto’s opslaan. Dankzij de SD poort, kun je ook de foto’s hierop overzetten.

Wat krijg je erbij/wat is er voor nodig?

In de doos zit het fotolijstje, een losse standaard (waarmee je hem staand of liggend kunt zetten), een gebruiksaanwijzing en de stekker. Het enige nadeel aan het frame is wel, dat hij continu in het stopcontact moet zitten om het te doen. Het fijne is wel dat je er een timer op kunt zetten, zodat hij ’s nachts uit gaat. Ook is er wi-fi nodig om de foto’s te ontvangen.

Daarnaast heb je natuurlijk familie of vrienden nodig met een smartphone, die de app kunnen downloaden en je foto’s kunnen sturen!

Het photoframe is te koop bij de Kruidvat in het zwart en wit. Je kunt hem zowel online bestellen als in de winkel halen. Hij is nu afgeprijsd van €99,99, naar €59,99.

 

Kende jij dit handige photoframe al?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *