Casual Sunnies – Tommy Hilfiger

Bij iedere gelegenheid hoort een andere zonnebril. Zo hoort er bij een sportieve casual Sunday een sportieve casual bril! Mijn Sunday bril was een heren bril van Tommy Hilfiger. Prima te dragen als unisex bril!

Coolblue verkoopt sinds een paar weken ook zonnebrillen en daar mocht ik van profiteren! Ik vind Coolblue een fijne shop, met goede service, dus dat je daar nu ook zonnebrillen kunt bestellen vind ik alleen maar een voordeel. Als je bij Coolblue bestelt voor 23:59, heb je het de volgende dag al in huis of je kunt het ophalen bij 2600+ ophaalpunten. Ideaal voor de online shop liefhebber (just like me!). Ook is de verzending altijd gratis.

De bril

De bril is van Tommy Hilfiger en wordt eigenlijk onder de categorie heren geplaatst, maar met veel zonnebrillen vind ik unisex meer op zijn plaats. Zo ook met deze! De bril is zwart met blauwe details (en het Tommy logo) op de pootjes. De bril kost 149,– en daarvoor krijg je er een mooie stevige koker, brillendoekje en  2 jaar garantie bij. Het fijne aan de bril is, is dat je hem zo in je haar kunt zetten en hij erg fijn op je neus draagt. Ideaal voor de casual (of make-up loze) dagen. Helaas zijn de glazen van de bril niet gepolariseerd, wat betekent dat de lichtreflectie niet wordt weggefilterd. Wel kun je er op flink zonnige dagen je ogen mee beschermen. 

Ik droeg de bril afgelopen zondag (toen de zon helaas nog wel écht scheen), tijdens een heerlijke relax dag in Zoetermeer. Ook zal ik de bril zeker meenemen op mijn tripjes naar Mallorca en Berlijn binnenkort. Als je nog tips hebt voor één van beide plekken, let me know! Ik kan in ieder geval niet wachten om de zon weer op te zoeken.

 

Welke bril draag jij het liefst op een Casual Sunday?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *