LANCÔME – Monsieur Big Review

I am one of the few lucky Lancôme ambassadrices en daarom ontving ik een enorm leuk perspakket omtrent de lancering van de nieuw lijn: Monsieur Big. De lijn bestaat uit een mascara, eyeliner en een wenkbrauwpotlood. Benieuwd of Monsieur Big mijn nieuwe liefde is?

Monsieur Big Mascara

De Lancôme Monsieur mascara is alleen verkrijgbaar in het zwart en zou voor 12 keer meer volume moeten zorgen. Hiermee zou hij bigger moeten zijn dan de gemiddelde false lashes.  Tussen de haartjes van het borsteltje zit voldoende mascara om de volume in je wimpers te creëren en geen klontjes te veroorzaken. De mascara belooft 24 uur te blijven zitten, net als de andere Monsieur Big producten.

Ik vind het een erg fijne mascara! Hij brengt makkelijk op, dankzij het grote en brede borsteltje en zorgt inderdaad dat je bijna geen klontjes krijgt. Ook blijft hij lang zitten. Wel naar omstandigheden natuurlijk, want hij is niet waterproof. Niet geheel onbelangrijk: de mascara ligt lekker in de hand.

“Who needs Mr. Right, when you can have Monsieur big?”

Lancôme Monsieur Big Review

Monsieur Big Marker

Eyeliner gebruikte ik eigenlijk al heel lang niet meer, aangezien het vaak langer onder mijn ogen zat, dan erop. Waterproof of niet, niets leek te helpen. Tot ik de Monsieur Big Marker tegenkwam, dit is de enige eyeliner die écht blijft zitten. Ik had de marker eerst even geprobeerd op mijn hand en zelfs daar krijg je hem er gewoon niet afgewreven. Een goede make-up remover is dan ook wel een must. Daarnaast kun je dankzij de fijne punt van de marker zowel dikke als dunne streepjes zetten, zoals je kunt zien op mijn swatches.

“High expectations, low maintenance”

Lancôme Monsieur Big Review

Linkeroog: 0 make-up Rechteroog: Monsieur Big mascara, marker en brow

Swatches: Monsieur Big Brow – Monsieur Big Marker (dikke streep) en 2 dunne streepjes

Monsieur Big Brow

Hou je van subtiele en natuurlijke wenkbrauwen? Dan is de Monsieur Big Brow echt iets voor jou. Je kunt er op een natuurlijke manier je wenkbrauwen mee inkleuren en net wat meer shape geven! Hij heeft een poederige finish en dankzij het kwastje aan de andere kant kun je hem zo subtiel maken als je zelf wilt. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren, ik gebruik kleur 3.

“Meet Monsieur Big, forget all the others” 

 

Ik ben fan van Monsieur Big en heb voorlopig even niemand anders nodig in mijn leven! Thanks Lancôme!

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *