Photo Diary – Dagje Scheveningen

Toerist zijn in eigen land vind ik vaak erg leuk. Daarom ging ik gezellig samen met mijn moeder (even ter ontspanning) een dagje naar Scheveningen, om daar uit te waaien en heerlijk te eten.

Scheveningen staat inmiddels wel bekend om de gezellige boulevard en natuurlijk de pier en het Kurhaus. De pier vind ik echt even de moeite waard om overheen te lopen, want naast mooi uitzicht over het strand en de zee, kun je ook in het reuzenrad, zip-linen en zelfs bungeejumpen. Ik heb geen van bovenstaande gedaan, maar ik heb er natuurlijk wel even naar gekeken!

De pier (let vooral op de bungeejumper op de achtergrond)

Daarna zijn we gaan eten bij Oceans Square, een restaurant vlakbij het strand, net achter het Kurhaus. Hier kun je heerlijk én betaalbaar eten. Ze serveren echt van alles wat; burgers, steaks, vis, soepen en salades. Daarnaast is het ook echt een gezellig zitje en kijk je uit op een leuk plein.

Ons eten

We hebben de dag afgesloten met een wandeling terug naar het strand (en de zonsondergang) en een koffietje met uitzicht op de zee en het reuzenrad. Alle beach clubs in Scheveningen zien er super leuk uit en kiezen waar je wil gaan zitten is dan ook erg lastig!

Het strand

Koffie bij een strandtent om de dag mee af te sluiten

Mijn hele outfit had ik toevallig bij de Zara bij elkaar geshopt in Den Haag. Hier de details:

De slippers heb ik ooit een keer op Mallorca gekocht!

 

Het weer was helaas niet helemaal top in Scheveningen, maar ik heb wel een enorm leuke dag gehad, goed geshopt en heerlijk gegeten. What more can a girl ask for?

 

Mocht jij nog leuke ideeën hebben om de toerist in eigen land uit te hangen, let me know!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *