Persoonlijke update – Studie klaar!

Zoals je misschien wel (of niet) gezien hebt, is er afgelopen vrijdag geen artikel online gekomen. Vrijdag was namelijk één van de spannendste dagen van mijn leven en dit had even voorrang! Ik vertel je er meer over.

Ik heb de afgelopen 3 jaar International Business & Management (Fast-Track) gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Een ontzettend leuke studie, maar aangezien wij de eerste lichting waren die het versneld deden (3 jaar in plaats van 4) waren er wel vaak hobbels in de weg. Het is een internationale studie, volledig Engelstalig en met veel internationale studenten, waarbij je vooral focust op marketing, HRM en Financiële vakken. Daarna heb je de mogelijkheid om je minor (keuzevakken) en scriptie/stage in één richting te doen en je te specialiseren.

Een van de hobbels van het verkorten van de studie, was bijvoorbeeld dat mijn stage en scriptie tegelijkertijd gedaan moesten worden. Hierdoor heb ik het afgelopen halfjaar 4 dagen gewerkt, mijn scriptie geschreven, stageverslagen geschreven en natuurlijk dagelijks tijd gestoken in mijn blog. En dit was geen succes!

Oma was ook erg blij na mijn verdediging! 

Helaas heb ik mijn scriptie in de eerste poging hierdoor niet gehaald en mocht ik hem niet verdedigen in juni. Mijn nieuwe kans zou 21 augustus zijn en natuurlijk wilde ik die vol aangrijpen. Mijn “zomervakantie” stond dan ook 100% in het teken van mijn scriptie en met resultaat. Yes, hard work pays off! Afgelopen woensdag kreeg ik te horen dat ik mijn scriptie vrijdag zou mogen verdedigen (1.5 dag!!) en dus moest ik enorm snel een presentatie in elkaar zetten en had mijn blog, voor deze ene keer even geen voorrang!

Eind goed, al goed! Ik heb mijn scriptie gehaald en daarmee mijn studie afgerond! Mijn zomervakantie is dus nu officieel begonnen en mijn blog/Instagram zijn weer topprioriteit, samen met een beetje vakantie vieren.  I’ll keep you posted!

 

 

Wat studeer jij/heb jij gestudeerd?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *