Clinique – Crayola Event

Vorige week vond er in de Bijenkorf in Amsterdam een Clinique event plaats. Dit event stond in het teken van de lancering van de nieuwe limited edition Chubby Sticks in samenwerking met Crayola (waskrijtjes). Ik heb onder andere natuurlijk de chubby sticks geprobeerd en ik ben getekend door Sella Molenaar.

De Chubby Sticks zijn de iconische lipbalms van Clinique; crayola’s zijn de iconische waskrijtjes van vroeger. Samen dus een super leuke combi! De Chubby Sticks hebben dan ook het uiterlijk en de namen gekregen van de krijtjes van vroeger: Mauvelous, Razzmatazz, Mangto Tango en Tickle me Pink, Melon, Wild Strawberry en Pink Sherbert.

Het fijne aan de sticks vind ik, dat je lippen er ook door gehydrateerd worden. Ik heb namelijk een echte Labello verslaving en die heb ik naast deze stick niet meer nodig. De Crayola lijn is voor een gelimiteerde tijd te koop en kun je alleen bij de Bijenkorf en op Clinique.nl halen. Ze zijn te koop voor €21,50.

IMG_4903

IMG_4899

IMG_4901

IMG_4902

Alle Crayola kleuren lijken erg fel en “out there”, maar op je lippen zul je zien dat ze een stuk subtieler zijn. Met meerdere laagjes, kun je hem natuurlijk wel feller maken. Dankzij de handige (waskrijt-achtige) punt is hij erg makkelijk aan te brengen.

Ik heb de kleur Mauvelous aangeraden gekregen; een prachtige rozige nude kleur. Het leuk is, is dat de tekening van Sella Molenaar precies dezelfde lipstick draagt als ik! Ik heb de tekening ook meteen in mijn kamer gehangen, want hoe tof is die geworden?

 

Wat vind jij van de Crayola Chubby Sticks?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *