Superdry Kingsday Look

Koningsdag komt er weer aan, weet jij al wat je aan doet? Ik namelijk wel! Ik shopte mijn Kingsday look bij Superdry, benieuwd?

Ik wilde voor Koningsdag en Koningsnacht nog een leuk oranje shirtje scoren, dus besloot ik gister even de stad in te gaan. Ik shopte mijn look in de Superdry store op de Kalverstraat in Amsterdam, waar ik enorm goed geholpen werd. Mijn look bestaat uit:

  • een Vintage logo shirt, 1 shirt kost €29.95, 2 shirts €50 dus koop er vooral 1 met je best friend)
  • Een heerlijke warme sweater, die totaal niet oranje is I know, maar wel erg fijn als het koud wordt. Deze kost €49.95.

Afhankelijk van het weer combineer ik de items met een lange broek of met een rokje.

IMG_4809

IMG_4808

Ik ga deze outfit ook dragen naar het Superdry feestje op koningsnacht op een boot, waar ik mij al dagen op verheug! Volg mij vooral op Instagram, want die avond zal ik zeker geregeld iets in mijn Instagram Story zetten. Natuurlijk zul je er ook snel wat over lezen op mijn blog.

Mocht je zelf ook nog een Koningsdag outfit zoeken, dan raad ik je zeker aan om even langs de Superdry store te gaan. Ze hebben oranje rokken, jassen, topjes, t-shirts, sweaters etc en zelfs ook rokjes met rood-wit-blauwe strepen mocht je niet van oranje houden. Oftewel; daar slaag je sowieso!

 

Wat zijn jouw Koningsdag plannen?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *