Superdry Kingsnight party

Samen met mijn vriendinnetje Sef heb ik koningsnacht gevierd vorige week en niet zomaar; we hebben het op een Superdry boot in de grachten van Amsterdam gevierd! Benieuwd?

Op de avond droeg ik de outfit die ik geshopt had bij Superdry winkel in de kalverstraat(lees daar hier meer over). De opstapplaats van de boot was bij de Nassaukade in Amsterdam, rond 20:00 kwamen we daar aan. De boot zag er van buiten al fantastisch uit, dat hij van Superdry was, was vrij duidelijk! Ook van binnen zag het er erg tof uit, vol met lichten, drankjes en een dj booth.

DSC_8621

DSC_8661

DSC_8726

IMG_4985

De boot heeft door de grachten gevaren en met je hoofd uit het raam in het rokershok (ik rook niet nee), was het uitzicht echt fantastisch! Er was zelfs een boot die naast ons vaarde om foto’s / filmpjes te maken, dat laat goed zien dat we langs mooie plekjes zijn gevaren. Ik was echt even een avondje toerist in eigen land en ik heb er van genoten!

Ik heb echt een top avond gehad, leuke mensen ontmoet, gedanst op de heerlijke muziek van DJ Emanuelle Vos en natuurlijk ook met alle plezier alle hapjes en drankjes geproefd.

 

  1. Wat heb jij met Koningsnacht gedaan?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *