Benefit Boi-ing Event

Benefit is één van mijn favo make-up merken; al is het alleen maar om de fantastische verpakkingen. Op het Boi-ing event mocht ik weer even terug naar school (was school maar zo leuk!) om meer te leren over de nieuwe concealers van Benefit.

First of all: Hoe fotogeniek is dit hele event? Alle hoekjes van de ruimte zagen er super leuk uit, volledig in Benefit en klaslokaal stijl. Het deed mij stiekem zelfs een beetje aan Grease denken.

Er zijn 4 concealers gelanceerd, waarvan er één echt nieuw is, de andere drie zijn in een nieuw jasje gestoken. Alle concealers zijn te koop vanaf juni 2017.

IMG_0181

IMG_0170

  • Hydrating Concealer: Deze concealer is niet heel dekkend, maar wel hydraterend. Het randje om de concealer heen, mengt perfect met de concealer zodra je hem opbrengt. Heel fijn als je ’s ochtends wakker wordt met droge ogen en donkere plekken.
  • Brightening concealer : Deze concealer is ook enorm dekkend, perfect voor vermoeid uitziende ogen.
  • Industrial strength concealer: Deze concealer is het meest dekkend van de vier, perfect voor donkere/zwarte plekken en onzuiverheden.
  • Airbrush concealer: weinig tot medium dekking, perfect voor de kleine lijntjes, oneffenheden en cirkeltjes onder de ogen. Deze werd op het event bij een meisje getest, het gaf echt een prachtig natuurlijk resultaat met een fijne glow.

IMG_5139-1

IMG_5140-1

Vooral de Boi-ing hydrating concealer vind ik echt een uitvinding, ik heb namelijk echt een droge huid waardoor je concealer vaak snel ziet zitten. Deze concealer ziet er enorm natuurlijk uit en hij hydrateert mijn huid echt. Nogmaals; alle Boi-ing producten zijn vanaf juni te koop!

Het event was echt super gezellig, thanks Lieke dat ik met je mee mocht!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *