Silk’n Pure Gezichtsreiniger Review

Ik haal iedere avond de make-up van mijn gezicht, maar vaak krijg je met de hand niet alles eraf. Hierdoor is de kans op puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden groter. Ik heb een tijdje de Silk’n Pure gezichtsreiniger getest om te kijken of dit verschil zou maken.

Silk’n

Silk’n  maakt het mogelijk om beauty producten thuis te gebruiken, hun producten kunnen onderverdeeld worden in 5 categorieen: Permanent ontharen, Gezichts- en Lichaamsverzorging, Gezichtsreiniging, Hand- en Voetverzorging en een speciale Men Only herenlijn. Ik ben ook al een paar weken een permanent ontharingsapparaat van Silk’n aan het testen, zodra ik klaar ben met alle ontharings-sessies laat ik zeker even weten of dit gewerkt heeft!

Wat betreft gezichtsreiniging zijn er 5 verschillende producten te koop, verschillend van reinigers die op batterij werken of juist oplaadbaar zijn en reinigers die spatwaterdicht of volledig waterproof zijn. Ik heb de Silk’n Pure getest, een gezichtsreiniger die oplaadbaar is (en na het opladen ongeveer 50 keer te gebruiken), die volledig waterproof is (en dus in bad of onder de douche gebruikt kan worden).

IMG_5070-1

 

Silk’n Pure

De kenmerken van de Silk’n Pure:

 • Professionele dieptereiniging voor je gezicht voor dagelijks gebruik
 • Verwijdert 6x meer make-up dan handmatige reiniging
 • Minimaliseert grove poriën
 • Verbetert de opname van verzorgende crèmes of lotions
 • Masseert uw huid
 • Waterproof, te gebruiken onder de douche en in bad
 • Vibrerende en pulserende functie in 2 intensiteitsstanden
 • 1 minuut auto shut-off timer
 • Inclusief gezichtsborstelhouder en 2 borstels, Regular en Soft (deze borstels zijn ook los te koop)
 • Oplaadbaar, tot 50 keer te gebruiken na één keer volledig opladen

Silk’n Pure beschikt over een vibrerende en pulserende functie. De vibrerende functie brengt de borstel in een trillende beweging, maakt onzuiverheden en make-upresten  los en reinigt je huid diepgaand. De vibratie zorgt er dus voor dat vuildeeltjes uit de poriën worden getrild en kunnen worden afgevoerd. De pulserende functie maakt kloppende en masserende bewegingen tijdens het reinigen en voelt heerlijk aan na een lange vermoeiende dag. Beide functies zijn instelbaar in een laag en hoog tempo. Het fijne aan het apparaat is, is dat hij na 1 minuut zichzelf uitschakelt. Je hebt namelijk maar 10 seconden per zone nodig:  voorhoofd, neus, kin, linker wang, rechter wang en de hals en zo ben je hier nooit teveel tijd aan kwijt!IMG_5069-1

De test

De eerste keer dat ik de gezichtsreiniger ging testen, had ik een pyjama/make-up loos dagje thuis en toen schrok ik enorm. Ik had namelijk de hele dag geen make-up gedragen en toch kwamen er nog (van de dag ervoor!) make-up resten van mijn gezicht. Dat je niet alles met de hand eraf krijgt, is dus echt een feit! De borsteltjes zijn inderdaad enorm zacht, aangezien ik een enorm gevoelige/droge huid heb, is dit echt een must. Ook vind ik het een groot voordeel dat het apparaat onder de douche te gebruiken is, dat maakt een douche sessie voor mij nog ontspannender en voelt het niet als een “moeten”. Ik kan mij niet herinneren dat ik een pukkel of mee-eter heb weg moeten halen en dat terwijl ik toch wel in een flink drukke periode zit. Ik gebruik de gezichtsreiniger meestal in combinatie met een cleanser en wat lauw water. Eindstand: erg blij met de Silk’n Pure! Hij kost €39,00.

 

 

 

Hoe reinig jij je gezicht?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

 1. Wauw, ik zocht naar een goedkope elektrische gezichtsborstel en zie je blog erover toen ik ging zoeken. Ik ben meteen enthousiast geworden. Echt een goede prijs want die gezichtsborstels van Philips zijn niet te betalen en Clarisonic al helemaal niet. Silk’n werkt waarschijnlijk net zo goed, maar is wel betaalbaar.

 2. Goede prijs, dus ik heb de borstel gisteren ook gehaald. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat het zo goed zou werken. Heb het nu 2x gebruikt en mijn huid is super schoon en zacht. Normaal gesproken gebruik ik ook een tonic, maar dat is nu niet eens nodig! Mijn poriën zijn ook veel kleiner geworden. Echt super!!

 3. Bedankt voor de tip! Ik heb de borstel gekocht nadat ik al een tijdje aan het ‘dubben’ was welke ik zou kopen. Ik ben erg tevreden met de Silk’n Pure, het is een fijne borstel die mijn gezicht goed reinigt maar niet ’te hard’ is voor mijn (gevoelige) huid. Ook voor het nemen van een masker vind ik het erg prettig om mijn gezicht te reinigen (en naar mijn idee masseren). Een absolute aanrader, zeker voor deze prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *