Shein Party Dress

Ik kan mij voorstellen dat je na Koningsnacht en Koningsdag even klaar bent met feesten, maar mocht er nog een feestje op de planning staan; dan is deze Shein jurk alvast helemaal perfect!

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Shein, (lees daar hier meer over). Deze keer bestelde ik een prachtig jurkje met sequins. Het jurkje kost $28.00, wat iets meer dan €25 is. Niet duur voor zo’n chic uitziend jurkje toch?

Ik had gelukkig de reviews van tevoren gelezen, waarin stond dat je de jurk het beste 2 maten groter kan bestellen. Ik heb de jurk dan ook in een XL (ja de jurk bestellen is niet zo goed voor je ego..) besteld en deze zat perfect.

De jurk is niet super comfy, maar dat is volgens mij ook niet het doel van de jurk. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden toch? De jurk is een echte eye-catcher, dus als je een feestje of een chique cocktail party op de planning hebt staan dan is hij perfect!

IMG_5047

Shein is een webshop die in 2008 in New Jersey is ontstaan, inmiddels verzenden ze naar meer dan 80 landen. De shop verkoopt kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor een leuk prijsje. Het fijne aan de shop vind ik, dat er bij ieder item een “style gallery” is, waar mensen hun aan-foto’s met de producten kunnen plaatsen. Dit heeft mij echt geholpen bij het maken van mijn keus!

De verzending naar Nederland zou 10 werkdagen kunnen duren, vorige keer kwam mijn pakket na 1 dag al binnen, deze keer heb ik helaas 1 week moeten wachten. De verzending bij Shein is gratis bij een bestelling boven de $50.00, hieronder betaal je $4.99 verzendkosten.

Wat vind jij van het jurkje?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *