Fittea – Complete Berry Detox Set

Voor de Paas ben ik begonnen met een 28 daagse detox kuur van Fittea.  Benieuwd naar mijn ervaringen? Als je meer dan €65 besteedt, krijg je een gratis infuser fles, een gratis superfruit detox thee en gratis verzending met de code “NIKKIGIFT” (twv €55.)

Ik heb al wel eens eerder Detox thee geprobeerd en daar ben ik na precies 1 beker thee weer mee gestopt, omdat de thee volledig vol zat met laxerende middelen. Daarom was ik een beetje huiverig om deze thee te proberen, maar ik ben enorm positief verrast!

Ik heb de thee in een Fit Berry smaak, dus je moet wel van een beetje zoetige/fruitige thee houden mocht je dit lekker willen vinden. Ik vond de thee in ieder geval heerlijk; totaal geen grote moeite om deze iedere ochtend en iedere avond te drinken. Dankzij de To-Go Thermo fles  kon ik de thee zelfs ’s ochtends meenemen naar mijn werk en in de trein opdrinken.

IMG_5028

IMG_5029

De eerste paar dagen vroeg ik mij een beetje af wat nou het effect van de thee was, maar ik kwam er al snel achter dat ik vooral vaak moest plassen door de thee. Ik voel me na de 28 dagen dan ook een stuk minder opgeblazen en ook energieker. Ik weet natuurlijk niet of het door de thee komt, maar aangezien de thee erg lekker was vind ik dat al goed genoeg! Ik heb met de Paasdagen flink veel gegeten en die kilo’s zitten er in ieder geval niet aan.

De 28 dagen Fit berry kuur kost 47.90 en hier doe je dus 28 dagen mee. De To-go thermo fles kost 29.90.

Mocht je liever geen detox thee willen, dan heeft Fittea ook theetjes voor beauty, health en wellness. Ook hebben ze super leuke accessoires zoals thee eieren, to-go bekers (zelfs 1 gemaakt van bamboo) en ook thee bekers waar je infusers in kunt doen.

Vergeet de code  “NIKKIGIFT” niet, om gratis een  infuser fles, een gratis superfruit detox thee en gratis verzending te krijgen bij een bestelling boven de €65.

 

Heb jij wel eens detox thee geprobeerd?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *