Garnier Event – Schone Gezichten Week

Garnier organiseert deze week de Schone Gezichten week. Deze week ging van start met een leuk event, waarbij ik de micelairr reinigers mocht proberen en we de iconische foto van John Lennon en Yoko Ono mochten nadoen, gemaakt door dezelfde fotograaf (!). Benieuwd?

Wat één van de grootste misvattingen is; is dat je je gezicht niet zou hoeven schoonmaken als je geen make-up gedragen hebt. Integendeel, na een hele dag heb je van alle afvalstoffen die overal ronddwalen alsnog vuil op je gezicht en moet je dit ook alsnog even schoonmaken. Ik reinig mijn gezicht meestal eerst met een tonic/remover en vervolgens gebruik ik mijn Silkn gezichtsreiniger nog. Sta je achter dit initiatief? Plaats dan een leuke make-uploze selfie met de hashtags #schoongezicht en #garnier.

IMG_6398

garnier

Het event werd onder andere gehost door Marly van der Velden en Carolien Spoor, ambassadrices van Garnier. Het  doel van de schone gezichten week is “Skin Peace”, vandaar ook de link met de iconische foto van Yoko Ono en John Lennon. Een van deze foto’s werd gemaakt door de toen 15-jarige Govert Roos. Daarom was Govert Roos ook aanwezig om deze keer de foto’s te maken. Hoe gaaf?! Deze foto ga ik zeker inlijsten.

IMG_6409

Op het event maakte ik kennis met de Garnier micellair reinigingsgels en reinigingswater. Eerlijk gezegd had ik deze producten nog nooit gebruikt. De drie producten die ik heb meegekregen zijn bedoeld voor een gevoelige en gemengde huid, dus ik ben helemaal happy! Ik heb de producten natuurlijk meteen ’s avonds even geprobeerd en ik ben enorm blij verrast, het reinigingswater hoef je namelijk niet af te spoelen! Super easy en fijn als je dus net als ik een beetje lui bent en je toch een schoon gezicht wil. Meer info en het perfecte product voor jouw huid, kun je hier vinden!

 

Hoe reinig jij je gezicht?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *