Photo Diary Mallorca

Het is alweer een paar weken geleden, maar iedere keer als ik door mijn Mallorca foto’s heen scroll word ik weer verliefd. Daarom hierbij alsnog de photo diary!

Ik ben een weekendje op bezoek geweest bij Lisa (Dutchbloggeronthemove), die op Mallorca woont. Ik was nog nooit op Mallorca geweest en had daarom een vertekend beeld van het eiland, maar ik ben verliefd! Het eiland heeft het allemaal; lekker weer, prachtige plekken (met een nóg mooier uitzicht), leuke winkeltjes, lieve mensen, lekker eten en een goed nachtleven. De vluchtduur vanaf Amsterdam is ongeveer 2.5 uur.

Vooraf dacht ik vooral aan alle feestverhalen die ik van mensen gehoord had over Magaluf en El Arenal, nu denk ik vooral aan hoe prachtig het eiland is en wat het allemaal te bieden heeft! Zolang je niet in deze feestgebieden gaat zitten, heb je hier dan ook 0 last van.

Mallorca

18485547_1900939363509425_4317612420467856136_n

IMG_5811

Dit toetje kregen we in een restaurant

photo diary 3

photo diary 2

IMG_0412

We hebben in die 2.5 dag vooral rondgetoerd in onze gehuurde fiat 500, foto’s gemaakt en heerlijk gegeten in Andratx. Ook zijn we een avondje uitgeweest in Palma de Mallorca, waar het uitgaansleven nog 100% Spaans is. Een echte aanrader als je echt even sfeer wil proeven!

Ik heb een paar top dagen gehad in Mallorca en kan niet wachten om weer terug te gaan! Dankjewel Lisa voor het heerlijke weekendje weg! Mocht je meer willen zien van mijn tripje naar Mallorca, check dan vooral even mijn Instagram of mijn andere artikelen. 

 

Ben jij wel eens op Mallorca geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *