Photodiary Mallorca

Ik ben helaas alweer thuis uit het zonnige Mallorca, maar ik heb wel weer enorm veel leuke herinneringen om op terug te kijken. We hebben een hoop gedaan in 4 dagen en dat laat ik je zien door middel van een photodiary.

Ik ben al eens eerder bij Lisa (Dutchbloggeronthemove) langgewenst op Mallorca, lees daar hier meer over.

Lisa woont in een minder toeristisch gedeelte van Mallorca, vlakbij Andratx en op 20 minuten rijden van Palma de Mallorca. Aangezien ons doel was om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken en ondertussen een beetje bij te bruinen, zijn we dan ook vooral in de buurt van die plekken van het eiland gebleven.

 

Dag 1

De eerste dag hebben we vooral rondgehangen bij Nikki beach in Magaluf, over deze hotspot vertel ik je binnenkort meer. Maar hoe leuk is het al dat deze beachclub mijn naam draagt? Deze eerste dag was in ieder geval enorm ontspannen en ik kon mij geen beter begin wensen!

Ook zijn we die avond uitgeweest in Palma de Mallorca, waar de opening van een nieuwe club plaatsvond; Social.  Het leuke aan uitgaan in Palma de Mallorca is, is dat de echte Spaanse sfeer er hangt en je ook kunt genieten van vooral Spaanse muziek.

Dag 2

Dag 2 stond vooral in het teken van rondhangen in Andratx, een enorm gezellig stadje/dorpje bij Lisa haar huis in de buurt. Hier heb je enorm veel leuke restaurants, bars en winkeltjes waar je prima de dag door kunt brengen en ondertussen kunt genieten van het prachtige uitzicht over de zee. Ook kun je even gaan zonnen op de rotsen of speciaal gemaakte zon plekjes aan de zee.

 

Dag 3

Ik was nog nooit overdag in Palma de Mallorca geweest en ik had de bekende kathedraal dan ook nog nooit gezien. Lisa en ik besloten er een toeristisch dagje van te maken, natuurlijk vergezeld met wat leuke outfits en de camera. (Leer hier meer over mijn outfit). De kathedraal is in ieder geval een echte must-see!

Dag 4

De laatste dag was weer om te relaxen, we hebben onze dag vooral doorgebracht op het strand en aan het zwembad. Op loopafstand van Lisa haar huis zit een strandje, waarvan ik nooit verwacht had dat het zo prachtig zou zijn. Het deed mij echt denken aan de Light Blue reclame van Dolce & Gabbana. Helaas was het wel een strand met steentjes en waren waterschoentjes dus echt een must.

Ik kan alweer niet wachten om terug te gaan naar Mallorca, het eiland stelt ook tijdens het tweede bezoek niet teleur. Hopelijk heb je door mij ook zin gekregen om naar Mallorca te gaan en denk je tenminste niet alleen maar meer aan El Arenal, het eiland heeft namelijk veel en veel meer te bieden! Daarnaast is het weer ook vrij constant op het eiland en kun je bijna altijd wel een zonnetje verwachten.

 

 

Ben jij wel eens op Mallorca geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *