Memories on canvas

Ik ben gek op foto’s kijken, zo staat mijn telefoon vol met 12.000 foto’s, zit mijn agenda vol met foto’s en hangt ook mijn kamer vol met foto’s. Inmiddels heb ik vrij veel mooie reisfoto’s die echt een mooi plekje in huis verdienen en daarom ga ik een foto op canvas bestellen bij CanvasCompany.nl

Over CanvasCompany.nl

Bij CanvasCompany.nl kun je je favoriete foto af drukken op een canvasdoek. Hierbij heb je bijvoorbeeld de keus om een een zwart-wit foto op canvas te maken, een collage, een meerluik (je foto verdeelt over meerdere canvasdoeken) of zelf nog een leuke tekst toe te voegen aan je foto. Daarnaast kun je het canvas in 400 verschillende maten bestellen, zodat je zeker weet dat hij perfect past in je interieur. Mocht je het leuker vinden om je vakantie foto (of andere foto) in je tuin te hangen, dan is dit ook een optie. Dankzij de uv-bestendigheid van de inkt zal het canvas dan ook niet verkleuren! CanvasCompany.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en foto canvas is als beste getest door Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond.

een meerluik

De levering

Na het bestellen van je canvas heb je hem ongeveer met 3 dagen in huis, mocht je last-minute een cadeautje nodig hebben, dan heeft het bedrijf ook een 24-uurs service!  Bij het bedrijf heb je standaard gratis verzending op een canvas bestelling.

 

De canvasdoeken worden al geleverd vanaf €6 met een formaat van 20×20. Daarnaast kun je kiezen uit andere grotere standaard maten en kun je zelf ook een maat invullen. Alle opties die je voor een canvas hebt, zie je hieronder.

 

 

Voor wat meer inspiratie kun je terecht op de inspiratiepagina van de shop.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *