Denim Bag – Tommy Hilfiger

Nu ik niet meer naar school hoef (yay!) gebruik ik eigenlijk vooral nog crossbody tasjes/handtasjes, zodat ik altijd mijn camera, telefoon, flesje water en lipstick bij de hand heb. Mijn nieuwste aanwinst is deze denim tas van Tommy Hilfiger. Ik shopte hem bij Brandfield.

Over Brandfield

Brandfield is een webshop die horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees verkoopt. Je kunt er meer dan 16.000 verschillende producten van 200 verschillende merken vinden. Daarnaast heb je je bestelling op een werkdag voor 23:30 uur of zondag voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis! Ook is de verzending gratis vanaf €50.  Mocht je liever in een fysieke winkel shoppen, dan kan het dat ook, Brandfield heeft namelijk een winkel in Amsterdamen Groningen.

Denim bag

Ik ben een echte denim lover, maar een denim tas ontbrak eigenlijk nog in de collectie. Deze tas is van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger. Ik heb al meerdere Tommy tassen en ik ben met allemaal erg blij en ook erg tevreden over de kwaliteit. Deze tas is zowel te dragen als crossbody en als handtas, ook kun je het hengsel eraf halen. Aan de voorkant van de tas zit een apart vaak en in het grote deel van de tas zit nog een extra ritsvakje waar je bijvoorbeeld je sleutels of pasjes in kunt stoppen. Met een chic draai slot is de tas te sluiten. Ik vind het maatje van de tas echt perfect en dankzij de vakken is hij nog handig ook! Ik heb er op Mallorca vooral mijn camera, telefoon, een flesje water, mijn geld en wat make-up in vervoerd en dit paste allemaal perfect. De tas kost € 149,90. Bij Brandfield heb je een jaar garantie op de tas (en alle andere items) en kun je hem binnen 30 dagen gratis retourneren.

Als je net als ik een echte denim lover bent, dan is deze tas een uitkomst. Zelfs in Mallorca kwam ik erachter dat je denim echt met alles kunt combineren en dat maakt deze tas super fijn. Zoals je kunt zien combineerde ik hem hier met een rood playsuit van Missbella en rode hakjes van Famous Store. 

 

Heb jij al een denim tas in je kast staan?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *