My travel essentials

Ik ben gek op reizen (en dat heb ik de afgelopen maanden ook flink gedaan) en met nog een reis naar Sydney op de planning zijn wat vaste travel essentials wel een must. Vandaag vertel ik je meer!

Powerbank

Ik probeer eigenlijk standaard een volle powerbank in mijn tas te hebben, of ik nou of reis ga of een dagje naar kantoor, want ik wil nou eenmaal niet dat mijn telefoon leeg is op de verkeerde momenten. Op reis heb ik er dan vaak zelfs twee in mijn tas zitten, omdat je dan vaak echt niet weet hoe snel je weer een stopcontact tegenkomt. Mijn nieuwste powerbank is van Fab/Fabienne Chapot en is niet alleen enorm fashionable, maar ook handig. De powerbank is namelijk ook meteen een spiegel. En hoe leuk is de “I love you, but I’ve chosen disco” tekst? Hij is afgeprijsd van €24,95 naar €14,95 en heeft 6000 MaH, wat betekent dat hij ongeveer 2 keer je telefoon vol kan laden.

Reistas en handdoek

Als je naar een zonnige bestemming gaat, horen daar vaak ook uitstapjes naar het strand of gebieden met water bij. Daarom zijn een goede (en handige) rugzak en een handdoek echte musthaves. Mijn go-to rugzak van Outdoorsy.style. Outdoorsy.style is een shop speciaal voor handige outdoor kusthavens. Deze rugzak heet de Katara en kost €44. Het is een 15L rugzak, die waterbestendig is. Dankzij de verstelbare schouderbanden kun je hem fijn over je schouder dragen en zo je laptop, camera en andere belangrijke spullen drooghouden. Ook vind ik het een perfecte tas voor het strand!

De handdoek is ook van Outdoorsy.style en heet de Sokka. Deze kost €18. Het bijzondere aan deze handdoek is, is dat hij binnen een paar seconden/minuten droog is. Ik vond dit een gevalletje “too good to be true”, dus ik heb de handdoek in Mallorca flink getest en echt waar; hij is bijna meteen weer droog. Daarnaast is de handdoek nog enorm zacht ook, zelfs na het douchen is hij perfect te gebruiken om je haar en lichaam mee af te drogen! De handdoek is 150×75 cm groot en komt in een handig meeneem-etui. Meestal neem ik een handdoek mee op vakantie die ik aan het eind achter kan laten, want wie heeft er zin in een zware/natte handdoek in zijn koffer? Daarom vind ik deze handdoek echt de uitvinding van de eeuw!

Met de code “nonstopnikki.nl15”  krijg je 15% korting op je eigen Outdoorsy.style items! 

Oortjes

Ik ga geen dag de deur uit zonder oortjes, dus ik ga al helemaal niet op reis zonder oortjes! Ik gebruik meestal de in-ear oortjes van Happy Plugs, deze leveren een betere kwaliteit dan de iPhone oortjes, zijn te bestellen in felle kleurtjes (=fijn met zoeken in je tas!) en daarnaast kun je met het bedieningspaneel nog steeds je muziek bedienen en je telefoon opnemen. Ik heb de oortjes in een mint kleur, maar ze zijn echt in zo’n beetje iedere kleur van de regenboog te koop! Ook verkopen ze de Happy Plugs als niet in-ear variant in alle kleuren. De gewone oortjes kosten €24,95, de in-ear varianten €34,95.

 

iPhone bescherming

Foto’s maken doe ik zo’n beetje de hele dag door en daarbij neem ik mijn telefoon ook wel mee naar riskante plekjes. Gelukkig is mijn telefoon niet langer in gevaar, ik heb namelijk de perfecte case gevonden: Redpepper XLF Waterproof Case, dit hoesje is waterdicht tot 2m diepte en zou tegen vallen en stoten van 2m hoogte moeten kunnen. Daarnaast kun je gewoon je telefoon nog bedienen, een echte win-win dus! De case kost €24,95.

 

Other essentials

Mijn andere essentials zijn een fijn etuitje om je dingen geordend in op te bergen, zoals deze leuke van SuitSuit. Ook heb ik altijd een zonnebril bij me. Dit keer was het mijn oranje Rayban bril met spiegelglazen.

Zo’n beetje al deze essentials liggen alweer klaar voor mijn volgende trip, behalve de watermeloen natuurlijk, die is dezelfde dag nog opgegeten. Alle foto’s zijn gemaakt door Lisa (Dutchbloggeronthemove) in het zonnige Mallorca! Check hier mijn Mallorca Photodiary. 

 

Hotel Sydney

Heb jij andere travel essentials? Let me know!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *