Wanderlust Amsterdam Look

Wanderlust = lust om de wereld te ontdekken. Deze outfit van het merk Wanderlust Amsterdam past goed bij mij, want terwijl je dit leest ben ik dan ook onderweg. Dit keer naar Santorini. Ik vertel je meer over deze look!

Zoals de naam van het merk al doet vermoeden, is Wanderlust Amsterdam een merk opgezet in Amsterdam. Het merk is opgezet met de echte wanderlust gedachte in het achterhoofd; unieke kledingstukken voor je komende avonturen. De collectie waar ik mijn items van shopte heet Paris. Inmiddels hebben ze ook een super leuke zomercollectie met jurkjes en shirtjes met vrolijke printjes uitgebracht.

IMG_5269

Het vest wat ik draag heet de Suzette Cardigan  en is gemaakt van een super comfy, maar toch niet te warme stof. Ik draag hem op koude ochtenden in deze tijd van het jaar dan ook nog steeds. Op de achterkant staat de tekst “Paris Affair”. Aangezien ik een grote fan ben van Parijs, vind ik dit echt enorm leuk. Het topje wat ik eronder draag heeft ook een linkje naar Parijs, hierop staat namelijk de tekst “french kiss”. Het topje heet de Cherise Singlet. Het vestje kost  119,95 en de top  59,95.

Ik shopte de items in een klein winkeltje in Heiloo, ook kun je het online bestellen of hier de dichtstbijzijnde winkel bij jou vinden. De maten van het merk vallen normaal. Voor 12:00 bestelt, betekent dat je het binnen 2 werkdagen in huis hebt. De verzending is gratis bij een bestelling boven de €100. Hieronder betaal je  6,95 verzendkosten.

Ik combineerde de items met een simpele jeans van de Zara en witte Allstars.

 

Kende jij het merk al?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *