Haarshop – Steampod New Generation 2.0

Ik stijl mijn haar bijna iedere dag en dat begon ik ook wel te merken; daarom ging ik opzoek naar een alternatief. Zo kwam ik uit bij de Steampod van L’oreal. Deze stijltang doet me stiekem denken aan een strijkijzer, maar ik ben er erg blij mee! Ik kocht hem bij de Haarshop. 

De steampod  werkt dus op stoom, waardoor er ook een waterreservoir bij zit. Ik vul dit reservoir met gedemineraliseerd water (water zonder kalk), zodat de stijltang langer meegaat. Dit kun je bij winkels zoals het Kruidvat kopen (€0.50 voor 1 liter). Hierdoor doet de stijltang mij ook aan een strijkijzer denken, hij maakt namelijk een beetje hetzelfde geluid en hij produceert natuurlijk stoom! Dankzij de stoom gaan je haarschubben open en in combinatie met de Steampod – Replenishing Smoothing Cream verzorgt het je haar en gaat het enorm glanzen. Ik smeer deze Smoothing cream in mijn haar, zodra ik het een beetje met een handdoek gedroogd heb. Deze smoothing cream bevat speciale Pro Keratin Technology ingrediënten die speciaal ontwikkeld zijn om geactiveerd te worden door de stoom, dit merk je ook wel echt!

reservoir

thum_big_1387812552_ha-kc

Na het gebruiken van een normale stijltang voelde mijn haar de laatste tijd echt enorm droog en breekbaar aan. Met de steampod is dit totaal niet het geval en zelfs met een temperatuur van 140 graden, maakt hij mijn haar perfect stijl. De steampod is in te stellen op 140 – 170 – 180 – 200 – 210 graden. Normaal had ik mijn stijltang op 220 staan, dit is dus echt wel een verschil!

Ik stijl mijn haar nu nog steeds dagelijks en inmiddels is het iedere dag gewoon zacht en glanzend. De steampod is dus echt perfect voor mensen die regelmatig hun haar stijlen of voor mensen met enorm beschadigd haar. Ook kun je krullen maken met de Steampod.

IMG_5300

Links: Gestijld met de Steampod – Rechts: Mijn net uit bed look

De steampod kost € 186,95  (afgeprijsd van € 229,95) en wordt bij Haarshop gratis geleverd en op werkdagen voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! De Smoothing Cream kost € 14,79 en met dagelijks gebruik doe ik hier nu al een paar weken mee en er is nog bijna niets uit. Vergeet niet alvast gedemineraliseerd water te halen, zodat je meteen aan de slag kan. Let op: er is een smoothing cream voor normaal tot dik haar en voor dun haar! 

De steampod heb ik zelf gekocht, bedankt Haarshop voor het cadeau doen van de Smoothing cream!

 

Kende jij de Steampod al?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Ben nog niet bekend met deze stijltang, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik bijna nooit aan de slag ga met zo’n apparaat. Maar het resultaat is mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *