Moederdag Cadeau Tip: Lief & Leer

Het is alweer bijna moederdag en aangezien ik enorm slecht ben in cadeautjes achterhouden, heeft mijn moeder haar cadeautje al gekregen. Ik kocht de Moeder-Dochter set van Lief & Leer voor haar. De armbandjes verkopen heel snel, dus twijfel niet te lang als je dit je moeder ook cadeau wil doen!

14 mei is het al moederdag, oftewel aankomende zondag. Mocht je nog geen cadeautje hebben, dan heb je dus niet heel lang meer.

De Moeder-Dochter set bevat twee armbandjes, één voor jou en één voor je moeder. De armbanden waren er in twee setjes: één set gemaakt van lapis lazuli en de ander van jaspis kralen en er hangt een super schattig hartje aan. Je ontvangt de doosjes al in een leuk doosje; dus je hoeft het alleen nog in te pakken! Het is ook nog eens gemaakt door moeder en dochter, hoe leuk? De set kost nu € 10,00 in plaats van € 12,00.

IMG_5544

IMG_5543

Lief & Leer is de webshop van een enthousiaste moeder en dochter, met onder andere handgemaakte armbanden, kettingen, enkelbandjes en (zonne)brilkoordjes. Ik ben een grote fan van Lief & Leer, omdat alles handgemaakt en betaalbaar is en nog echt als een cadeautje wordt ingepakt ook. Het artikel over mijn andere Lief & Leer spullen, kun je hier lezen. Benieuwd geworden naar Lief & Leer? Check dan zeker de webshop. Lief & Leer verzendt je bestelling voor €1,95 bij een bestelling onder de €25, daarboven is de verzending gratis. De levertijd bedraagt ongeveer twee dagen.

 

Wat ga jij voor moederdag shoppen?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *