Zalando Editorial Trends

Mijn eigen fashion inspiratie haal ik vaak uit tijdschriften en van blogs. Zalando heeft inmiddels een eigen editorial pagina met nieuws, inspiratie, advies en trends. Op de trendshop pagina kwam ik deze super leuke tas tegen.

Zalando Editorial

Er is een editorial pagina voor zowel mannen als vrouwen . Wat ik vooral fijn vind aan de Editorial pagina is dat je gerichter kunt zoeken, Zalando is natuurlijk een shop met gigantisch veel items wat het soms eerder overweldigend dan handig maakt. Dankzij het online magazine is het voor mij makkelijker en ook leuker geworden om er te shoppen, de “Get The Look” pagina is mijn favoriet. Op deze pagina worden bijvoorbeeld looks van celebs zoals Kendall Jenner (één van de Kardashian zusjes) nagedaan met Zalando items, zodat je er net zo uit kunt zien zoals jouw favoriete Celeb.

IMG_4707

Schermafbeelding 2017-04-22 om 20.21.38

Naast de Get The Look pagina, heb je pagina’s met nieuws, advies, verhalen, de trendshop, outfits van de week (verdeeld in een casual, business, party, trend en premium look). Echt voor ieder wat wils dus!

Mijn aankoop

Ik vond mijn tasje op de Trendshop pagina, waar ondere andere de “in volle bloei” trend besproken wordt. Het is helemaal in op dit moment embroidery -> borduurwerk op je bloesjes, broeken en zelfs tassen te hebben. Op deze pagina vind je alle flower power tassen, waaronder ook de mijne van Even & Odd.   De tas kost € 24,95 en je betaalt geen verzendkosten!

 

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *