The Image Factory – Luxury Beauty Lunch

Klinkt luxury beauty lunch niet al fantastisch? Vond ik wel! Afgelopen week was ik uitgenodigd bij The Image Factory voor een gezellige high tea en kennismaking met fijne beauty merken.

The Image Factory is een marketing & PR bureau met vooral merken/klanten in de beauty, fashion en lifestyle. Barbera is de eigenaresse van het bureau en samen met haar man en super leuke team runt ze dit bureau.

Na de overheerlijke high tea (en gezellig gekletst te hebben) werden we voorgesteld aan alle merken en producten. Bijna alle producten konden we ook even uitproberen, wat het erg fijn maakte.

IMG_4737

IMG_4735

Het leuke aan het event was, is dat ik eigenlijk bijna alle merken en producten nog niet kende. Zo heb ik kennis gemaakt met:

  • Oolaboo; een tanning spray volledig op natuurlijke basis)
  • LOOkX; de prachtige nieuwe make-up lijn met onder andere prachtige oogschaduws
  • Paula’s Choice; een Amerikaans skincare product voor iedere huid
  • B FNKY; een energizing skincare product
  • IMAGE; prachtige make-up en gezichtsverzorging
  • Remington; hier gaat een vernieuwende stijltang van uitkomen in mei!
  • Sweetbath; Super cute cupcakes die bedoeld zijn als badbruistablet
  • Les Gorgettes; dit is mijn persoonlijke favoriet, dit zijn de sieraden van bovenstaande foto die echt super vernieuwend en handig zijn. Zo kun je iedere armband (te koop in 3 maten) en iedere ring wisselen met leertjes binnenin. Zo kun je iedere dag dezelfde armband dragen en hem toch volledig aan je outfit aanpassen, echt super handig!
  • Sleek; het prachtige nieuwe highlighter palette

Aan het eind van het event mochten we alle producten meenemen die bij ons zouden passen; enorm fijn om zeker te weten dat ik alle producten fijn ga vinden natuurlijk! Ik heb onder andere een prachtige Les Gorgettes armband meegenomen, een concealer van IMAGE en een concealer van Sleek. Ik ga alle producten rustig even testen and I’ll keep you posted!

 

The Image Factory, bedankt dat ik aanwezig mocht zijn!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Super leuk om te zien! Ik was ook uitgenodigd, maar kon helaas niet naar Rotterdam komen… Ik ben benieuwd naar de producten, van het lijstje ken ik alleen Sleek en Image ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *