The Image Factory – BeautyLash Event

Afgelopen donderdag behoorde ik tot een klein groepje mensen die aanwezig mocht zijn op het BeautyLash event van The Image Factory. Het event zou in het teken staan van het verven van onze wenkbrauwen. Spannend! Benieuwd hoe dat uitgepakt heeft?

About BeautyLash

Beautylash is al meer dan 80 jaar bezig met het produceren van cosmetica en tinten voor het haar. Inmiddels wordt het dan ook in 65 verschillende landen verkocht. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en zijn NIET op dieren getest! Wij mochten de Tinting kit sensitive testen, die te koop is in 3 kleuren: zwart, donkerbruin en medium bruin. Ook kun je deze kleuren natuurlijk mixen. Het product heeft de naam “sensitive”, omdat het dankzij de natuurlijke stoffen geschikt zou moeten zijn voor iedere huid en als het tijdens het kleuren van je wimpers in je oog komt, is er ook geen man overboord. No worries dus!

Het event

Net als alle andere events van The Image Factory, was ook deze super georganiseerd! We werden warm ontvangen met een (fashionable) hapje en drankje en ook aan een Insta-wall was gedacht. Samen met alle andere dames en zelf heren (hoe leuk?!) hebben we een enorm leerzame en gezellige middag gehad.

Het testen

Vantevoren was ik er heilig van overtuigd dat de meiden van BeautyLash mijn wenkbrauwen zouden verven, want dat had ik zelf daarvoor nooit gedurfd. Toch kwamen we er op het even al snel achter dat dit niet het geval zou zijn, omdat we zelf moesten ervaren hoe makkelijk het is. In een BeautyLash doosje zitten namelijk 5 dingen:

  • Een flesje met stap 1 (jaja die is voor stap 1!)
  • Een mascara achtig borsteltje
  • Een flesje met stap 2 (je raadt al waar die voor is!)
  • Een zilver dun borsteltje
  • Strips voor je wimper rand

Het doosje is dus zowel te gebruiken voor je wimpers als voor je wenkbrauwen en afhankelijk daarvan gebruik je de strips voor je wimper rand of niet. Verder kun je het doosje ongeveer 6 keer gebruiken.

Eigenlijk het enige wat je hoeft te doen is het flesje van stap 1 op het mascara borsteltje doen, dit in te laten trekken naar wens. Ik koos voor 4 minuten, het kan max 12 minuten, hierna is het effect uitgewerkt. Vervolgens haal je dit met een DROOG watje van je gezicht en ga je aan de slag met flesje 2 en kwastje 2. Flesje 2 is de developer, na het gebruik hiervan ga je pas verschil zien. Geloof mij, na het gebruik van flesje 2 schrik je je helemaal kapot; het lijkt alsof er iemand met een marker over je gezicht gegaan is. Maar, alweer no worries! Nadat flesje 2 de helft van de tijd van flesje 1 heeft ingetrokken (in mijn geval de helft van 4 minuten = 2 minuten), haal je dit eraf met een nat watje. Geloof mij, een kind kan de was doen!

Helaas was het effect bij mij niet zo denderend als bij de rest, aangezien ik van mezelf al enorm goedgevulde en donkere wenkbrauwen heb. Toch ben ik dolenthousiast over het product! Ik heb bij de andere aanwezigen zulke mooie resultaten gezien, van Sylvana  die een prachtig natuurlijk effect kreeg op haar gemicroblade wenkbrauwen, omdat haar eigen haartjes wat beter op de microlading aansloot, tot blonde meiden met van zichzelf bijna geen zichtbare wenkbrauwen die uiteindelijk met prachtige natuurlijke wenkbrauwen de deur uitgingen! Ook bij de aanwezige heren werd het prachtig en erg natuurlijk. Je wenkbrauwen zijn zo belangrijk voor je expressie, dus het kan echt verschil maken als ze net iets aanweziger zijn op je gezicht. Ook is het natuurlijk super handig op vakantie, want je kunt er gewoon mee zwemmen en zonnen en je hoeft je niet iedere dag op te maken! De tint blijft 4-6 weken zitten.

Mocht mijn verhaal nog niet helemaal duidelijk zijn, dan heeft BeautyLash ook een tutorial op Youtube staan voor zowel de wenkbrauwen als wimpers. Ook kun je hier een nog uitgebreider stappenplan vinden. De tinting kits kun je kopen voor €12,95. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld is morgen in huis! Prima te doen voordat je op vakantie gaat en je van jezelf lichte of grijze wenkbrauwen heeft of blonde wimpers.

 

 

Heb jij je wimpers/wenkbrauwen wel eens geverfd?

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *